Segítettek az influenszerek - ők is tudják, hogy a zöld, az zöld!





Az influenszerek jelenléte a fiatalokat is megszólította, így még közelebb hozták őket a környezetvédelemhez.



Megosztás
Szerző: P.P.
Létrehozva: 2023.04.29.
hulladékgyűjtés influenszer föld napja

A Zöld Követ Egyesület hulladékgyűjtő akciójához két ismert influenszer is csatlakozott, a fiatalok legnagyobb örömére.

Nagy Dani a közös hulladékgyűjtésen Fotó: Te Szedd

Megtisztították a környéket

Az akciót évről évre megrendezik, hogy összegyűjtsék az illegálisan lerakott hulladékot. A Zöld Követ Egyesület célja, hogy kulturált lakókörnyezet kialakítására buzdítsa a lakosságot. Ennek érdekében április 27-én szemétszedő akciót tartottak, amihez önkéntesen bárki csatlakozhatott. A programon pedig megjelentek a Szent II. János Pál Iskolaközpont diákjai és tanárai is. 

A nemcsak látványos, hanem igen aktív programhoz csatlakozott két ismert influenszer, Nagy Dani és Nagy-Kovács Ramóna, akiknek a jelenléte és személyisége igen nagy hatást gyakorol a fiatal generációra.

Virágpalántákat is ültettek

Az egyesület azért küzd, hogy az eddigi környezetszennyező hatásoktól mentesítsék a földet és megóvják a növényeket. Emiatt a Zöld Követ Egyesület, a Fiatal Családosok Klubja és a Gazdagréti Összefogás Egyesület a Föld napja alkalmából még április 21-én 4400 tő egynyári virágpalántát és közel 3 tonna virágföldet ajándékozott a gazdagréti társasházaknak, intézményeknek, amelyeket a gondnokok, kertészek a közös kertekbe, parkokba ültethettek el.

A tavaszi virágosztást évről évre azzal a céllal rendezik meg, hogy felhívják a figyelmet bolygónk vélelmére, a természet tiszteletére. A virágoskerteket pedig díjazzák is. Meghirdették a “Gazdagrét legszebb kiskertje” pályázatot, amire a fotókat a [email protected] e-mail címre lehet elküldeni.

Középpontban a család és a Föld

A Zöld Követ Egyesület szeretné megismertetni a családokkal a környezettudatos nevelést és tanítani a felnövekvő generációt, hiszen a jövő az ő kezükben van. A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) célja a családos lét szépségeinek hangsúlyozása, amely rendkívül jól kiegészíti a Zöld Követ Egyesület céljait. Hitvallásuk szerint az egymás melletti elköteleződés valódi érték, a gyerek pedig maga a csoda! Kezdeményezéseik, programjaik során elsősorban azt képviselik, hogy a családot összetartó feltétlen szeretet, törődés és az egymás iránti elkötelezettség a legfontosabb értékek.

Az általuk meghatározott célok mellé a Gazdagréti Összefogás Egyesület is be tudott állni, hiszen, kiemelten fontosnak tartják, hogy az itt élő családoknak, kisgyermekes szülőknek, valamint gyermekeiknek hasznos, élményekben gazdag eseményeket szervezzenek. 





 





Ezeket olvastad már?
Ketten meghaltak, legalább 10-en megsérültek egy kórházi ámokfutás során

Ketten meghaltak, legalább 10-en megsérültek egy kórházi ámokfutás során

„Hajókázás, miegymás...” – Lányokat keresett a nyaralásához Magyar Péter polgármesterjelöltje

„Hajókázás, miegymás...” – Lányokat keresett a nyaralásához Magyar Péter polgármesterjelöltje

Botrány: így akarja etetni a pitonját egy tatabányai nő

Botrány: így akarja etetni a pitonját egy tatabányai nő

Csak úgy hullanak a repülők: itt található Európa Bermuda-háromszöge

Csak úgy hullanak a repülők: itt található Európa Bermuda-háromszöge

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás