„Igazi úriemberként élte az életét” – megszólalt a 17 éves öngyilkos fiú családja





Mindössze 17 éves volt, előtte állt a fényes karrier, éppen emiatt érthetetlen, hogy miért vetett véget az életének. Rengetegen gyászolják a játékost.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.04.26.
Módosítva: 2023.04.26.
meghalt sportoló gyerek

A walesi Tonypandyban minden ember ismerte és szerette Logan Lukert. A 17 éves fiú jóképű volt, népszerű és tehetséges. A helyi rögbicsapat kapitányaként mindenki ismerte a nevét, ugyanakkor nem szállt el a népszerűsége miatt: valamennyi társával kedves és udvarias volt. Éppen emiatt érthetetlen, miért vetett véget az életének. 

Rengetegen emlékeznek meg a fiúról – Fotó: Pixabay

Az egész várost sokkolta a 17 éves Logan Luker halálának híre. A fiú önkezével vetett véget életének, azt azonban senki nem érti, miért. Tudvalevő volt, hogy Logan örökké vidám és jókedvű fiú volt, gyermekkora boldogan telt, szerető családban nevelkedett fel, sok barátja volt, és igen nagy népszerűségnek örvendett – tudta meg a The Sun

A nyomozások során azonban kiderült, hogy az utóbbi néhány hétben sokat szomorkodott. Rossz kedélyállapotát annak tudták be, hogy hiába keresett, nem talált munkát. Feltételezések szerint emiatt vetett véget az életének, mert nem bírta a nyomást. A család az alábbi közleményt adta ki:

„A legjobb fiú és testvér volt ő, nagyon szerettük. Igazi úriemberként élte az életét, aki mindenki arcára igyekezett mosolyt csalni.”

A család arra is felhívta a figyelmet, hogy ha valakin látjuk, hogy nehézségekkel küzd, mindenképpen beszéljünk az illetővel, és ne hagyjuk idáig fajulni a dolgokat. Logan a helyi rögbicsapat kapitánya volt, a klub pedig nem eszmélt fel a gyászból. 

Logan közkedvelt és nagy tiszteletnek örvendő rögbijátékos volt. Mindenkit, aki ismerte őt, megrázott halálának tragikus híre. Nagyon tehetséges játékos volt, aki mindig szívét-lelkét adta a játékba. A pályán bátor volt, mindennek nekifutott, ami az útjába került, és mindig felállt, hogy készen álljon az újraindulásra. A csapat nélküle nem lesz a régi

– írta a klub. A helyi kamaszok megtörten emlékeznek a fiúra, tiszteletére pedig még tűzijátékot is rendeztek. 

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

 





 





Ezeket olvastad már?
Gyomorforgató dolgok borzolják a kedélyeket az Ecseri út környékén, ki vannak akadva az ott lakók

Gyomorforgató dolgok borzolják a kedélyeket az Ecseri út környékén, ki vannak akadva az ott lakók

Lassan révbe ér a kaposvári család

Lassan révbe ér a kaposvári család

38 éve történt az atomkatasztrófa: a radioaktív felhő Magyarországot is elárasztotta

38 éve történt az atomkatasztrófa: a radioaktív felhő Magyarországot is elárasztotta

Tömegeknek nem jött álom a szemére: narancsszínű objektumok bukkantak fel az éjjeli égen

Tömegeknek nem jött álom a szemére: narancsszínű objektumok bukkantak fel az éjjeli égen

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás