RETRO RÁDIÓ

Exkluzív videó a brutális tömegverekedésről a pesti plazában - arabok balhéztak a ramadán után

Több mint egy tucat ember csapott össze a Lurdy Házban, egy ember életveszélyesen megsérült. Tegnap ért véget a ramadán...Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.04.21.
Módosítva: 2023.04.21.
IX. kerület tömegverekedés Lurdy Ház IX. kerület Budapest balhé

Brutális videó érkezett a Metropol szerkesztőségéhez. Egy olvasónknak sikerült felvennie, ahogy körülbelül 15 arab nyelven artikulátlanul ordibáló ember egymásnak esik a IX. kerületi Lurdy Ház első emeletén. 

Az előbb veszekedő, majd brutálisan verekedő társaságban apa-fia párosok is feltűnnek.

Íme a helyszínen készült videó:

A riasztott rendőrök hamar kiértek, és a verekedők közül hármat elkaptak, többen viszont elmenekültek.

Aztán az is kiderült, mi történt: a tegnap este befejeződött ramadán után tartottak közös péntek reggeli imádságot, és ennek végeztével estek egymásnak egyiptomi férfiak.

A három elkapott verekedő egyike súlyosan megsérült, őt kórházba szállították, állapota a Magyar Nemzet információi szerint életveszélyes, a másik kettőt előállították. 

A BRFK kommunikációs osztálya a következőt közölte az esetről: „2023. április 21-én 8 óra 40 perc körül bejelentés érkezett arról, hogy egy IX. kerületi bevásárlóközpontban többen összeverekedtek. A helyszínre több járőr és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói érkeztek, akik három feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogtak. Egy embert a mentők fejsérülés miatt kórházba vittek, két társát a rendőrök a kerületi kapitányságra állították elő. Elszámoltatásuk folyamatban van. A többi verekedőt jelenleg is keresik a rendőrök. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást.”

A ramadán vége: véget ért a hosszú önmegtartóztatás...

A ramadán idején a muszlim hívőknek 30 napos böjtöt kell tartaniuk, amitől a test és a lélek megtisztulását várják. Ilyenkor napkeltétől napnyugtáig tartózkodniuk kell az evéstől, ivástól, dohányzástól, a nemi kapcsolattól, kerülniük kell a dühöt, az erőszakot, az irigységet. Ez a kemény hónap ért véget csütörtök este, és péntek reggel a hosszú önmegtartóztatást igyekeztek feloldalni egy közös imával - de itt most elszabadultak az indulatok...

 

 

Ezeket olvastad már?
Botrány a temetésen: félmeztelen sztriptíztáncosnő mászott rá a halottra

Botrány a temetésen: félmeztelen sztriptíztáncosnő mászott rá a halottra

A legkisebb koporsók a legnehezebbek: 18 hónapos kisfiút találtak holtan

A legkisebb koporsók a legnehezebbek: 18 hónapos kisfiút találtak holtan

Horror a kórházi hullaházban: feléledt az egyik halott

Horror a kórházi hullaházban: feléledt az egyik halott

Megdöbbentő leleplezés: kilenc ufót rejtegetnek

Megdöbbentő leleplezés: kilenc ufót rejtegetnek

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás