Az élete forog kockán: eltűnt a szegedi kórházból egy zavarodott férfi

Sürgős segítségre van szüksége annak az idős, zavarodott férfinak, aki a szegedi kórházból szökött meg. Sztrókot kapott, ezért minden perc számít.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.04.20.
Módosítva: 2023.04.20.
eltűnt Szeged

Kétségbeesetten posztolt közösségi oldalán az a férfi, akinek az édesapja szerda éjjel eltűnt egy szegedi kórházból. A családja mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálják Csápenszky Ferencet, a nyomozást pedig megkezdte a rendőrség. 

Eltűnt Csápenszky Ferenc – Fotó: Facebook

A 65 éves férfi a szegedi Újklinikáról szökött meg, fennálló betegsége miatt pedig rendkívül zavart, és akár agresszív is lehet. Fia, Csápenszky Gergely elárulta, hogy az apja 165 cm magas, testalkata görnyedt, és barna, rövid haja van. Amikor eltűnt, papucsot, kék nadrágot, valamint fekete-piros színű kardigánt viselt. 

Édesapám az éjszaka folyamán eltűnt a kórházból. Ma reggel tudtam meg. A rendőrséget már értesítettük. A tartózkodási helye ismeretlen. Betegségei: epilepszia, sztrók, rendkívül zavart, agresszív lehet. A beszéde érthetetlen. Valahol a városban lehet. Aki látta, értesítsen ezen számon 06204442337, vagy hívja mentőket

– írja a kétségbeesett gyereke. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás