RETRO RÁDIÓ

A Dunában találták meg a Szentendréről eltűnt férfi holttestét





Még február végén tűnt el otthonából Ervin, akit azóta is nagy erőkkel keresett a rendőrség. A legutóbbi hírek még arról szóltak, hogy a férfi külföldre menekülhetett, azonban ennél sokkal tragikusabb az igazság. A Szentendréről eltűnt HR-menedzserre ugyanis most holtan találtak rá.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.04.12.
rendőrség nyomozás férfi eltűnt holttest

A rendelkezésre álló adatokból az derült ki eddig, hogy idén február végén tűnt el szentendrei albérletéből Ervin, akinek rengetegen indultak a keresésére. A férfit utoljára egy szentendrei dohányboltban látták, eltűnésekor terepszínű ruhát viselt. A HR-menedzser családja elzárkózott a nyilvánosságtól, így az ügyben megindultak a találgatások, egyre több lett a rejtélyes körülmény is. A Ripost információi szerint most azonban kiderült, hogy Ervin meghalt.

Ervinnek már csak a holttestét találták meg Fotó: Pixabay

Azt hitték, hogy szándékosan tűnt el

A balatoni állandó lakcímmel rendelkező, ám Szentendrén, albérletben élő férfi eltűnésének körülményei már az ügy legelején sem voltak teljesen világosak. Bár a család azt állította, hogy a férfit egy nővel látták utoljára, az Ervin kereséséről szóló rendőrségi posztban erre semmi sem utalt. Később arról is cikkeztek a lapok, hogy a 43 éves férfi önszántából tűnt el, talán külföldön akart új életet kezdeni. Erre utalt, hogy minden iratát, telefonját és az autóját is hátrahagyva tűnt el, és korábban már albérletét is felmondta, mert költözést tervezett. Sokak szerint eltűnésekor is azért viselhetett terepszínű ruhát, hogy „megtévessze azokat, akik elől menekül” – írja a Ripost. A lap szerint ez az elmélet azért születhetett, mert Ervin kutyáit megmérgezték nem sokkal eltűnése előtt, ezért sokan azt gondolták, hogy valamilyen ellenség elől menekülhetett a férfi. 

Szentendrén bukkantak holttestére

A Ripost cikkéből az is kiderült, hogy március 31-én a férfi több családtagja is feketére állította a profilképét a Facebookon. 

A lap úgy tudja, hogy a férfi holttestét Budapesten, a Lágymányos híd környékén, a Dunában találták meg. Azt már a Budapest Rendőr-főkapitányság is megerősítette, hogy valóban találtak azon a napon egy holttestet.

Az esettel kapcsolatosan idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a BRFK – a megtalálás helye szerinti illetékesség okán – közigazgatási eljárást indított

– közölte BRFK a Riposttal.

Hátborzongató hasonlóságok

A lap az üggyel kapcsolatban egy érdekes összefüggést is talált, az elmúlt fél évben ugyanis Ervin már a második menedzser volt, akit eleinte eltűntként kerestek, végül azonban már csak a holttestét találták meg. Tavaly szeptemberben a Pátria nyomda topmenedzsere, Szűcs Tamás tűnt el, miután hazafelé indult egy budapesti szórakozóhelyről. Keresése majdnem egy hónapon át tartott, különféle találgatások jelentek meg az ő eltűnésével kapcsolatban is, többek között az, hogy önszántából ment el, és valószínűleg külföldön bujkál – írja a Ripost. Emlékeztetnek, hogy a férfi családja mindvégig tagadta ezt az elméletet, ők ugyanis biztosak voltak abban, hogy szerettük nem hagyná el így őket. Mint kiderült, igazuk is volt: Szűcs Tamás holttestére Adonynál, a Dunában bukkantak, feltehetőleg nem sokkal azután eshetett a folyóba, hogy elhagyta a szórakozóhelyet. Szűcs Tamás valószínűleg éppen ott esett bele a Dunába, ahol Ervin holttestét is megtalálták...





 





Ezeket olvastad már?
Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Kocsis Máté: a Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Kocsis Máté: a Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Egerek és patkányok tartják rettegésben ezt a budapesti környéket - A helyiek közegészségügyi vészhelyzettől tartanak - Fotó!

Egerek és patkányok tartják rettegésben ezt a budapesti környéket - A helyiek közegészségügyi vészhelyzettől tartanak - Fotó!

Szelfit készített a 13 éves fiú, miután 40 késszúrással végzett anyjával

Szelfit készített a 13 éves fiú, miután 40 késszúrással végzett anyjával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás