RETRO RÁDIÓ

Szuperkoncert: tábortűz körül zenélt a Bagossy Brothers Company





Telt házas koncerttel ünnepelte tízéves születésnapját a Bagossy Brothers Company az MVM Dome-ban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.13.
Módosítva: 2023.03.13.
koncert Bagossy Brothers Company

Felejthetetlen estét tölthetett el az a több mint 15 ezer rajongó, aki a gyergyószentmiklósi zenekar tízéves szuperkoncertjére érkezett szombaton Budapest legnagyobb fedett arénájába, az MVM Dome-ba.

 

Már órákkal a kapunyitás előtt gyülekeztek a hatalmas multifunkciós aréna környékén a koncertre érkezők, több székely és magyar zászló lobogott büszkén az egyébként erős szélben. Összetartó nemzet a magyar: sokan érkeztek vidékről, de az országhatárokon túlról is, akik alig várták, hogy együtt ünnepelhessék a zenekar fennállásának tízéves jubileumát. A több mint kétórás koncertet egy 2013-as videóval vezette fel a 2020-ban az év zenekarának választott formáció, és ez meg is adta az egész este érzelmekkel teli atmoszféráját. Az ember szívéhez közel álló, családias hangulat és sztori, melynek közepén a főhősök tündökölnek, akik fokozatosan jutottak a csúcsra. Sok, különleges fellépés után idén még eggyel feljebb tették a lécet és a régió legnagyobb multfunkciós csarnokát, az MVM Dome-ot töltötték meg rajongóikkal. Az első pillanattól érzékelhető volt az ünnepi hangulat, a csapat nem győzött eleget hálálkodni az összegyűlt tömegnek. A közönség pedig zavartalanul élvezhette ezt, hiszen a telt ház ellenére a rajongók kiszolgálása gördülékenyen zajlott – mindenki könnyen és otthonosan mozoghatott a Dome jól kialakított tereiben. Az épület egyedülálló élményt garantáló VIP-emeletén pedig akár exkluzív környezetben és különleges szolgáltatások mellett élvezhették a vendégek a produkciót. Nem véletlen, hogy ezen az estén itt sem lehetett leejteni egy gombostűt sem.

 

Szombat este a szervezők két színpaddal is készültek, a koncert végén a kisszínpadon, szó szerint egy tábortűz körül zenélt a Bagossy testvérpár a Parno Graszt társaságában, ekkor érte el a csúcspontját az egyébként impozáns, szépen felépített koncert. A befogadó MVM Dome jelesre vizsgázott, a vendégek egybehangzó véleménye alapján végérvényesen bebizonyította a létesítmény, hogy készen áll a magyar és nemzetközi szuperprodukciók befogadására. A hangosítás, a büfék kínálata, a tájékozódás az épületben és a a bejutás is kiváló volt szombat este.

A Bagossy Brothers Company a produkció végén már újra a főszínpadon kapott hatalmas tapsot és konfettizáport. Emelkedett hangulatban fejeződött be az este, az ember érzése az volt, hogy a családias, mégis látványos produkció minden szereplőnek életre szóló élményt adott.





 





Ezeket olvastad már?
Hídpénz-botrány: ilyen úton juthatott vissza a pénz a Városházára

Hídpénz-botrány: ilyen úton juthatott vissza a pénz a Városházára

Ezek a leggyakoribb parkolási hibák - Te is elköveted? Akkor fizethetsz!

Ezek a leggyakoribb parkolási hibák - Te is elköveted? Akkor fizethetsz!

Most érkezett: szúrós szag miatt ürítenek ki egy soroksári iskolát – Többeket kórházba szállítottak

Most érkezett: szúrós szag miatt ürítenek ki egy soroksári iskolát – Többeket kórházba szállítottak

Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás