RETRO RÁDIÓ

Rendőrért kiáltottak: szörnyű, ami a gyerekekkel történt egy dabasi buszmegállóban





Egy buszmegállóban támadt három iskolás gyerekre a dabasi férfi. Megalázta és bántalmazta őket.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.03.31.
részeg gyerek támadás

Március 29-én kora délután az iskola után három gimnazista várta Dabason a hazafelé tartó buszt. Két lány és egy fiú várakozott a megállóban, amikor hirtelen egy sörösüveget tartó, ittas férfi lépett hozzájuk, és leszólította őket. Először egy kétszázast kért tőlük, mivel azonban nem adtak neki, nekiesett az egyik fiúnak. Lekezelő stílusban ráförmedt, hogy ő valójában rendőr, és ha nem ad neki pénzt, akkor le fogja tartóztatni. A lányok segíteni próbáltak a társuknak, mire az ittas férfi összezavarodott, és ráparancsolt a gyerekre, hogy kérjen tőlük bocsánatot – írja a Police.hu.

A férfi ittasan cselekedett

A férfi többször felszólította a fiút a bocsánatkérésre, aki ennek nem tett eleget. Ezt a részeg ember megelégelte, elkapta a fiú tarkóját, és a buszmegálló oldallemezéhez vágta őt, fejét a lányok felé fordította, úgy üvöltötte, hogy kérjen bocsánatot. Ekkor a fiú eleget tett a követelésnek, és bocsánatot kért.

Az ittas embernek azonban ez nem volt elég. Elkezdett a saját lányairól is beszélni, és azt mondta, hogy amennyiben bántani meri gyermekeit, akkor fel fogja őt lógatni. Először csak a kamaszfiú meggyilkolásáról fantáziált, később azonban belemászott az arcába, és azt mondta, vele együtt a családtagjait is meg fogja ölni. Nem sokkal ezután leköpte áldozatát, majd a hajánál fogva rángatta.

A fiú hamarosan elrejtőzött a megálló mögé, onnan hívta a rendőröket. Az ittas férfi végül megelégelte az esetet, a fiúhoz vágott egy pénzérmét, elhajította a sörösüveget, majd elviharzott. A gyerekek személyleírást adtak a helyszínre érkező rendőröknek. Még ki sem kérték a kamerafelvételeket, amikor az egyik rendőrben felmerült az ötlet, hogy ha részeg volt, talán még mindig italozik a tettes. Ezért benéztek egy közeli kocsmába, ahol valóban további alkoholos italokat fogyasztott a férfi. 

Elkapták tehát a 34 éves férfit, és aljas indokból vagy célból elkövetett könnyű testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.





 





Ezeket olvastad már?
Így alakul az üzletek nyitvatartása és a közlekedés húsvétkor - mutatnunk néhány programötletet is a hosszú hétvégére!

Így alakul az üzletek nyitvatartása és a közlekedés húsvétkor - mutatnunk néhány programötletet is a hosszú hétvégére!

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás