Szívszorító, így emlékeztek az elhunyt színészre – Videó

Fatális egybeesés a filmben és az életben!Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.03.22.
Módosítva: 2023.03.22.
film mozi halálhír

Ahogy korábban megírtuk, hatvanéves korában váratlanul meghalt Lance Reddick amerikai filmsztár. Véletlen egybeesés, hogy éppen a halálhír bejelentése után tartották Los Angelesben a John Wick: 4. felvonás című legújabb epizód díszbemutatóját, amely így Reddick utolsó szerepévé vált. 

Fotó: Forum Hungary

Bár az ilyen premierek mindig hatalmas csinnadrattával járnak, most a tragikus eset igencsak beárnyékolta az eseményt. A meghívottak valamennyien kék színű kitűzőt kaptak, amit Reddick tiszteletére viseltek. A vörös szőnyegen a címszereplő és a rendező is megható szavakkal tisztelgett a néhai színész emléke előtt.

Sokat jelent számomra, hogy 10 éven és négy filmen keresztül dolgozhattam vele. Rettenetes, hogy most nem lehet itt velünk

– mondta a Deadline Hollywoodnak Keanu Reeves

Ez az évtizednyi együttlét annak köszönhető, hogy Reddick az első John Wick-film 2014-es premierje óta része a franchise-nak, amelyben a Continental Hotel sokat tapasztalt portását alakította. Talán nem spoilerezünk túl nagyot, ha eláruljuk, hogy a legújabb részben szerepe szerint is meghal, így az esetleges újabb epizódokban már valószínűleg nem játszott volna. 

Amikor valaki ilyen közel áll hozzánk, és hirtelen itthagy, az mindig felfoghatatlan. Nagyszerű ember volt, és mindannyian szerencsések lehetünk, hogy az utolsó 10 évet vele együtt töltöttük

– hangsúlyozta Chad Stahelski, a sorozat rendezője, aki mentorként és barátként is tekintett az elhunyt színészre. 

A Los Angeles-i moziban, ahol a vetítést tartották, a Lionsgate Motion Picture Group elnöke, Joe Drake a filmet Reddicknek ajánlotta. A közönség vastapssal tisztelgett a néhai színész emléke előtt.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás