Rejtély övezi egy fiatal miskolci férfi halálát

Egész Miskolcot megrázta annak a fiatal férfinak a halála, akinek testét nemrég fedezték fel az egyik városrészben, az utcán.Megosztás
Szerző: D.A.
Létrehozva: 2023.03.30.
rejtély Miskolc halál

Miskolcon vasárnapra virradó hajnalban találtak rá egy fiatal férfi holttestére a Testvérvárosok útja és Középszert összekötő lépcsősornál – írja a boon.hu. A holttestet egy járókelő fedezte fel. A napokban megjelent egy segítségkérő poszt a közösségi oldalakon, ahol a férfi nővére keres szemtanúkat, azt kéri, aki tudja, hogy mi történt a férfival, az jelentkezzen. 

A gyász gyertyái
A férfit sokan gyászolják – Fotó: Pixabay

A boon.hu azt írja:  a testvér tudomása szerint a férfi megfordult az Avasi sörözőben, ahonnan hajnali 1 óra magasságában távozott. Zoltánra reggel 6:30 után talált rá egy hölgy. A kocsma és a lépcső között, ahol megtalálták, körülbelül 50 méteres a táv.

A rejtélyes haláleset megrázta az embereket. Több százan nyilvánítottak részvétet a gyászoló családnak. A kommentekből kiderül, hogy Zoltánt nagyon sokan ismerték és szerették. Egy kedves, mosolygós és nagyon barátságos férfiként írják le.

Őszinte részvétem, nagyon sajnálom. Osztálytársam volt, egy nagyon normális, rendes, csendes fiú volt

– nyilvánított részvétet egy volt iskolatársa.

Az ügyben új fejlemények is kiderültek. Egy szemtanú jelentkezett a rokonoknál, aki állítása szerint a Sályi utca 26. környékén látta Zoltánt, ahogy éppen valakivel veszekedett eddig ismeretlen okból. Az illető állítólag nagyon durván beszélt vele.

A kocsma és a holttest megtalálási pontja között körülbelül 50 méter a táv – Fotó: Google Maps

A Bors érdeklődött a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságon az eset kapcsán. Kiderült: a rendkívüli haláleset körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a Miskolci Rendőrkapitányság. Ilyen általános közigazgatási rendtartásra akkor van szükség, ha nem merül fel bűncselekményre utaló jel a haláleset kapcsán.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás