Rejtélyes halál az eljegyzés előtt: holtan találták meg a debreceni édesanyát és kisfiát

Vivien és Milán 7 órát töltött egy tó alján, egy autóban rekedve.Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.03.24.
anya-fia halál Rejtélyes autóbaleset zuhanás

Kettős tragédia történt tavaly szeptemberben, Angliában: egy 28 éves magyar nő Ford Focusával tóba csúszott, és a helyszínen életét vesztette. A kocsiban mellette ülő kisfiát kórházba szállították, ám sajnos az ő életét sem tudták megmenteni. Vivien a 8 éves kisfiával, Milánnal autózott Lincolnshire-ben, amikor elveszítette az uralmat a jármű felett. A fiatal édesanya párja, Sándor azon a héten tervezte megkérni szerelme kezét olvasható a Metro oldalán.

Egy halász talált rá az autó roncsaira

Egy térfigyelő kamera megörökítette a pillanatot, amikor a páros elhagyta az angliai kis falut. Ekkor látták anyát és fiát utoljára élve.

Egy vizsgálat során, amely a halálos baleset körülményeit vette számba, kiderült, hogy Vivien 65 kilométer/h-s sebességgel vezetett, amikor egy éles kanyarban a járműve megpördült. 

Vivien kék Fordja délelőtt 10:35 körül csapódott át egy lánckerítésen, majd belezuhant a tóba, és hét órán keresztül a víz alatt ragadt.

John Smith, egy környékbeli halász 17:30-kor arra sétált és meglátta a víz alá merült autót, de először nem vette észre, hogy valaki van benne. Csak annyit látott, hogy a jármű két hátsó kereke kilátszik. A férfi a biztonság kedvéért kihívta a mentőket.

A mentők 18 óra 20 perckor érkeztek ki.

Akkor még nem derült ki, hogy van-e utas a járműben

 – mondta el PC Rutter rendőrtiszt.

Húsz percen át próbálták újraéleszteni

Később egy tűzoltónak tűnt fel, hogy egy gyerek lába látszik az anyósülés melletti ablakban. A rendőrtisztek ezután azonnal a vízbe rohantak, és betörték az ablakot.

Kihoztak egy gyereket a vízből, aki nem reagált

– folytatta a tiszt.

A mentők kivették a gyermeket a rendőr karjából, és mentőautóval elsiettek a helyszínről.

Nem sokkal később a rendőrök egy női holttestet találták a járműben

– mondta a rendőr, hozzátéve, hogy az asszony nem volt bekötve.

Amikor Vivient kiemelték a vízből, a kollégáim az útra fektették, és 20 percen át próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel

 – tette hozzá Daniel Green mentős.

A baleset okát homály fedi

A törvényszéki szakértők megállapították, hogy Vivien valamilyen oknál fogva kifordult az éles kanyarból, de ennek az oka mai napig rejtély. A családja hangsúlyozta, hogy Vivien nem járt a megszokottól eltérő utakon, és mindig GPS-szel utazott, tehát semmi jele nem volt annak, hogy a telefonját használta volna vezetés közben. Viviennek nem volt semmilyen előzetes egészségi problémája, a jármű teljesen üzemképes volt, és semmi sem utalt arra, hogy gyorshajtás miatt történt volna a tragédia. A toxikológiai jelentés nem talált bizonyítékot arra sem, hogy ivott vagy drogozott volna

Gyászolók sokasága, magyarok és britek egyaránt elbúcsúztak a baleset áldozataitól.

Egyikük ezekkel a szavakkal rótta le kegyeletét: 

Remélem, a mennyekben is együtt vagytok!

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás