Ő az a férfi, aki kilökhette az élettársát a 10. emeletről Győrben

Letartóztatták azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint kilökhette az élettársát a tizedik emeletről.Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.03.31.
Módosítva: 2023.03.31.
Győr tragédia

Ahogy arról a Metropol is beszámolt, szörnyű tragédia történt Győrben. Egy társasház tizedik emeletéről zuhant ki egy 26 éves asszony. Ahogy a Metropol megtudta, Lídiának két gyermeke volt, akik így félárván maradtak. A társasházban lakók szerint a pár veszekedett, mielőtt Lídia kizuhant volna.

Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája pénteken egy hónapra elrendelte a 32 éves férfi letartóztatását, emberöléssel gyanúsítják.

Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld

"A bíróság határozatának indokolása szerint a gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye arra figyelemmel, hogy a gyanúsított 2022. nyarán szabadult feltételesén korábbi, erőszakos bűncselekmény miatti szabadságvesztés büntetéséből. A gyanúsítottat illetően fennáll továbbá a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint az eljárás megnehezítésének reális veszélye is tekintettel arra, hogy a gyanúsított az elkövetés helyszínéül szolgáló lakásba kívánna szabadlábra helyezése esetén visszaköltözni, ahol a gyanúsított édesanyja és más családtagjai is élnek" - közölte a bíróság.

Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás