RETRO RÁDIÓ

Halálba lökhették a tizedikről: két kisgyermeket hagyott hátra Lídia





Év elején költözött Győrbe az a 26 éves nő, aki rejtélyes módon zuhant ki egy győri panelház tizedik emeletéről. A halálba ugró nő az ismerősök szerint nagyon kedves volt.



Megosztás
Szerző: Dél Barbara
Létrehozva: 2023.03.31.
tragédia Győr

Harminc métert zuhant egy győri, Szent Imre úton álló panelház tizedik emeletéről egy 26 éves nő, aki azonnal belehalt a sérüléseibe. A pletykák szerint a zuhanás előtt veszekedtek a szintén a lakásban tartózkodó élettárssal. A férfit a nyomozók azonnal előállították, és a rendőrségre vitték kihallgatásra, miközben a lakásban megkezdődött a helyszíni szemle. Bár a férfi a helyiek szerint azóta szabadlábon van, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet. A halálba ugró nő esete megdöbbentette a helyieket. 

Megrázta a helyieket is a halálba taszított nő esete – Fotó: TV2 Tények

Végzetes veszekedés?

Mint kiderült, a fiatal nő januárban költözött be élettársával a győri lakásba, albérlők voltak. Lídia az ország másik végéből, Hódmezővásárhelyről származott. Két kisgyermeke kötötte a dél-alföldi városkához. A Metropolnak az áldozat egy ismerőse nyilatkozott, aki Lídiát kedves nőként írta le. 

Két kisgyermeke van Hódmezővásárhelyen, két különböző apától. A gyerekek az apukáékkal élnek együtt

– mondta el a férfi, aki az élettársat nem ismeri. A férfi valószínűleg győri lehet, ezért költözött oda a fiatal nő, aki varrónőként dolgozott. Az élettárs rokonai a Tényeknek azt nyilatkozták, hogy biztosak benne, hogy a nő öngyilkos lett, és párjának semmi köze az esethez. Ennek ellentmondhat a halált megelőző veszekedés ténye.

Órákig helyszíneltek a lakásban a tragédia után – Fotó: TV2 Tények

„Megöllek, megöllek!”

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt, tavaly áprilisban egy balassagyarmati panelház negyedik emeletéről zuhant ki egy 25 év körüli fiatal nő. Az eset kísértetiesen hasonlít a csütörtökön Győrben történtekre. A nő 15 métert zuhant lakása erkélyéről, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A szomszédok szerint előtte hangos veszekedés szűrődött ki a lakásból, melynek során a férfi azt kiabálta: „Megöllek, megöllek!” A Balassagyarmati Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség gyanújával nyomozott az ügyben.

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 





 





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás