Kecskeméti gyilkosság: brutális módon verte halálra áldozatát a férfi





Az áldozat életét nem tudták megmenteni.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.03.30.
Módosítva: 2023.03.30.
kecskemét gyilkosság bántalmazás

A vádirat szerint a büntetett előéletű, helybéli férfi Kecskeméten szűk családi körben a testvére névnapját ünnepelte. A férfi az eseményen rengeteget ivott, végül az udvaron egy asztalra borulva elaludt.

Fotó: ugyeszseg.hu

A délutáni órákban hívatlanul, ittas állapotban a sértett is megérkezett a házhoz. Besétált a nyitott kapun, majd az udvaron alvó vádlottól cigarettát kért. Erre a férfi felébredt és közölte vele, hogy nem ad neki cigit, majd visszahajtotta a fejét az asztalra. Erre a másik válaszul egy pohárral hátulról fejbe dobta a férfit.

A támadó erre felugrott az asztaltól, szembe fordult áldozatával, ököllel pedig több alkalommal arcon ütötte, majd felkapott egy széket és azzal többször, nagy erővel lesújtott a fejére, aki az ütésektől a földre esett és a fejét a talajba ütötte.

Fotó: ugyeszseg.hu

A bántalmazás következtében az áldozat életveszélyes fejsérüléseket szenvedett, majd kórházi gyógykezelése ellenére két hónapon belül meghalt. 

A vádlott többször állt már bíróság előtt, legutóbbi börtönbüntetéséből alig fél évvel a mostani eset előtt szabadult, így már többszörös visszaesőként áll bíróság elé. Az ügyészség a férfit halált okozó testi sértéssel vádolja, ezért vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza, és feltételes szabadságra nem bocsátható. A férfi bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni – írja az ugyeszseg.hu.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás