Jó hír érkezett: árcsökkenést jelentett be a Penny

Január óta közel 400 termék árát csökkenti tartósan, akár 33 százalékkal a PENNY.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.30.
Módosítva: 2023.03.30.
árcsökkenés

Az árcsökkentés elsősorban a tejtermékeket, a száraztésztákat és a húskészítményeket érinti, de az áruházlánc folyamatosan bővíti a kedvezményes árucikkek körét.

Fotó: Penny

Valamennyi háztartásra hatalmas terheket ró az infláció – ebben igyekszik segíteni a PENNY vásárlóinak azzal, hogy eddig közel 400 termék árát csökkentette jelentősen az év eleje óta. Az érintett árucikkek között megtalálhatóak a legnépszerűbb tejtermékek, húskészítmények és száraztészták, de számos kényelmi készétel, valamint teák és kávék is kedvezőbb, pénztárcabarát árakon érhetőek el az áruházlánc kínálatában.

A tartósan csökkent árú termékek már most is az alábbi kedvezményekkel vásárolhatók meg:

  • A tészták átlagosan 17 százalékkal,
  • a sajtok 15–20 százalékkal,
  • a felvágottak pedig 10–15 százalékkal olcsóbban érhetők el,
  • az egyes kávé- és teafajták átlagos ára közel 20 százalékkal mérséklődött,
  • bizonyos kényelmi termékek pedig átlagosan 17 százalékkal csökkentek.

Továbbá több, a közelgő húsvéti vendégváráshoz elengedhetetlen finomság ára is mérséklődik, ráadásul a kedvezményesen megvásárolható készételeknek köszönhetően a konyhában kevésbé aktívak is gondoskodhatnak az ünnepi hosszú hétvégén a finomságokról.

„A PENNY-nél folyamatosan tárgyalunk a beszállítóinkkal, hogy a vásárlóknak a legkedvezőbb ajánlatokat nyújtsuk üzleteinkben. Ennek eredményeit teljes mértékben az árak csökkentésére használjuk fel, ezért fogyasztóink számára még jobb ár-érték arányú termékpalettát kínálhatunk. A fogyasztói kosarak alakulását szintén folyamatosan figyelemmel kísérjük, az elmúlt időszakban jelentős eltolódás mutatkozott a saját márkás és olcsóbb termékek irányába, illetve jelentősen megnőtt az akciók iránti nyitottság. Ezekre reagálva döntöttünk úgy, hogy januártól folyamatosan csökkentjük több száz termékünk árát, valamint továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a hetente megjelenő akciós katalógusunkra, a PENNY-hűségkártyás ajánlatokra, és a PENNY applikációban elérhető digitális kuponokra is” – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás