Gyomorforgató, milyen hamburgert kapott az anyuka a McDonald’s-ban





Egy anyuka elborzadt, és egyből rosszul lett Skóciában, miután kicsomagolt a gyermekének egy McDonald’s-os hamburgert, amelyből egy falat hiányzott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.04.
gyomorforgató ételek panasz hamburger

A nő visszaküldte a rendelést, ám azzal szembesült, hogy nem egyedi esetről van szó, ugyanis egy férfi is a félig elfogyasztott étel árát próbálta visszaszerezni. Az étterem vezetősége egyébként bocsánatot kért, az anyuka emellett egy friss és teljes hamburgert is kapott. 

A nő ennek ellenére ki van akadva: „Miért adtak el nekem egy olyan terméket, amelyet valaki más vagy a személyzet egyik tagja megevett? Ez undorító és nem higiénikus.” A bocsánatkéréssel nem kiengesztelt nő meg akarta tudni, pontosan mi történt, ezért kérte az üzlet menedzserét, hogy nézze vissza a kamerafelvételeket. Körülbelül fél órával később kiderült, hogy hibáztak, mert két olyan rendelést szolgáltak fel újra, amelyet korábban visszaküldtek.

„Ha nem néztem volna bele a dobozba, mielőtt átadtam volna a gyermekemnek, akkor lehet, hogy ő megette volna a hamburgert, mert azt hiszi, hogy én kóstoltam bele” – fakadt ki az anyuka a történtek kapcsán, aki többé már nem szívesen megy az érintett étterembe.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás