RETRO RÁDIÓ

Ámokfutó sofőr tartja rettegésben Kispestet – hónapok óta aggódnak miatta a helyiek





Tomboló ámokfutóként járja Kispestet egy titokzatos suzukis férfi már hónapok óta. A sofőr nem tiszteli sem a gyalogosokat, sem autóstársait, sem a KRESZ-t, a környéken már valósággal rettegnek a felbukkanásától.



Megosztás
Szerző: V.S.
Létrehozva: 2023.03.19.
Módosítva: 2023.03.19.
ámokfutó suzuki sofőr rendőrség Kispest

Hónapok óta tartanak a kispestiek egy titokzatos, ám annál veszélyesebb sofőrtől. A Suzuki Wagon R-rel közlekedő férfi ugyanis egy megveszekedett kamikaze módjára rongyol végig a forgalmon, felrúgva minden közlekedési szabályt: olyan dolgok nem akadályozzák, mint a piros lámpa vagy éppen a gyalogosok, de a többi autóst is inkább bójának tekinti, a KRESZ pedig lényegében nem létezik számára. 

A kamikaze sofőr nem zavartatta magát, szó nélkül a zebrán sétáló gyalogosok közé hajtott – Fotó: Budapesti Autósok Közössége

Az első felbukkanását pár napja jelezték, ekkor a Budapesti Autósok Közösségének egyik tagja küldte meg a sokkoló videót róla: a sofőr ugyanis szó nélkül megkerüli az előtte piros lámpánál várakozó autóst az Üllői út és a Kossuth Lajos utca sarkán, majd egyenesen a zöld jelzésnél zebrán sétáló gyalogosok közé hajt, végül mintha mi sem történt volna, tovább száguld. Bár az eset során úgy tudni, senki nem sérült meg, de ez nem a döbbenetes manővert elvégző férfin, hanem csak a gyalogosok éberségén múlott.

Itt sem zavartatta magát a férfi, záróvonalon átlépve kerülte meg a sort – Fotó: Budapesti Autósok Közössége

A bemutatott felvétel után pár nappal egy másik olvasójuk küldte el a februári felvételét, amelyen szintén az ámokfutó sofőr látható, ekkor rutinból áthajtva a piros lámpán teljes léleknyugalommal lépi át a záróvonalat, majd hajt el a kocsisor mellett az ellentétes forgalmi irányú sávban. 

Ebben a kerületben oktatunk, mindennap látjuk szabálytalankodni, egy fiatal srác a sofőr

– írta a videója mellé a februári eset megosztója. 

Most újra feltűnt a rettegett suzukis, aki, úgy tűnik, még jobban bedurvult, és újabb szintet lépett: a legújabb videón ugyanis már neki is megy egy másik autósnak, majd egészen egyszerűen kikerüli és továbbhajt. 

A környéken már félnek tőle, sokan látták már száguldozni: 

Egyáltalán nem lepődtem meg, amikor a videókat láttam, én is találkoztam vele, ott szabálytalankodik, ahol tud. Olyan, mintha semmi nem érdekelné és senki, mintha egy másik univerzumban élne, ahol csak ő vezet. Ha megint összefutnék vele, inkább félrehúzódnék, és engedném, hadd menjen, mert láthatón tényleg nem érdekli semmi

– fejtette ki egy kispesti lakos. 

Nem ez az első ilyen eset a környéken, tavaly egy piros Opel Astra kabrió garázdálkodott hasonló módon, és tartotta terror alatt a környéket. Nem véletlen, hogy többen ezt a férfit sejtik a Suzuki kormánya mögött is: 

Egyáltalán nem lennék meglepve, ha ugyanaz az ember lenne. Az ilyet az sem zavarja szerintem, ha elveszik a jogosítványát. Pont ugyanúgy közlekedik, mint ahogyan az opelos tette

– vélekedett a helybéli. 

A Budapesti Autósok Közössége úgy tudja, hogy március óta már a rendőrség látókörébe került a sofőr. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Videózás közben halt meg a híres influenszer, órákkal később találták meg a testét

Videózás közben halt meg a híres influenszer, órákkal később találták meg a testét

Itt a titok: így lehet magasabb a nyugdíjad

Itt a titok: így lehet magasabb a nyugdíjad

Olyat tett egy férfi a 4-6-os villamoson, amit nagyon nem kellett volna – videó

Olyat tett egy férfi a 4-6-os villamoson, amit nagyon nem kellett volna – videó

Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás