„30 perc alatt elvesztettem a feleségemet és a babámat” - zokogta az összetört szívű apuka





Már alig várták a szülők, hogy megszülessen első közös gyermekük, de soha nem foghatták a karjaikba. Belebetegedett szerettei elvesztésébe a családfő.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.10.
tragédia gyász házaspár

Mindössze harminc perc alatt omlott össze egy férfi egész élete. Már alig várta, hogy karjaiba vegye első gyermekét és hihetetlenül hálás volt felesége szerelméért. Ennél boldogabb nem is lehetett volna. Azonban derült égből villámcsapásként a 37 éves Karlene, 21 hetes magzatával a szíve alatt, elhunyt. 

 

Karlene fuldokolni kezdett, pedig előtte nem evett és nem ivott semmit. Luke azonnal mentőt hívott hozzá, akik mindent megtettek azért, hogy megmentsék a szerelmét. Karlene abban az ágyban hunyt el, amiben férjével közösen aludt.

„Összetört a szívem. Annyira izgatott voltam, hogy hamarosan apuka leszek. Hirtelen, kevesebb, mint fél óra alatt, mindkettőjüket elvették. Nem akartam egyiküket sem elveszíteni. Annyira igazságtalan” – zokogta a 43 éves Luke, majd hozzátette: „Soha nem fog elmúlni a hiányuk”.

Az orvosok szerint vérrög alakult ki Karlene tüdöjében, ami a halálát okozta. A tragédia óta Luke nem képes visszamenni az otthonukba, pedig csak pár hónappal korábban, 2022 októberében költöztek be.

„Nagyon fáradt volt, és nehezen lélegzett. Utólag visszagondolva, ezek mind a vérrögnek a tünetei voltak, amitől elszenvedett, de akkoriban betudtuk a terhességnek” – mondta teljesen összetörten Luke.

Az még nem tudják, hogy mikor fogják örök nyugalomra helyezni anyát és fiát, de az biztos, hogy együtt lesznek. A gyászoló férj komoly traumát szenvedett, orvosi segítségre van szüksége. Annak érdekében, hogy a legjobb segítséget kapja meg barátai adománygyűjtésbe kezdtek – írja The Sun. 
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás