Végzetes tragédia a vidámparknál, holtan esett össze az apuka





A 40 éves férfi elhagyta a vidámparkot, két órával később pedig már a feleségével közölték: férje életét vesztette.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.03.
halál túladagolás vidámpark drog

Egy brit férfi fentanil-túladagolásban halt meg, miután ellátogatott családjával a floridai Disney Worldbe – írja a Daily Mail. A férfi egy bárba ment, majd két órával később holtan esett össze.

A hivatalos jelentés szerint a férfi szíve leállt, miután kábítószerrel adagolta túl magát, amelyről vélhetően egyébként nem tudta, hogy mi lehetett. A hatóságok szerint a férfi azt gondolhatta, hogy valami másról van szó, nem lehetett tisztában a szer hatásával. A drogot a nyaralóhelyüktől nem messze szerezhette be.

A hírek szerint a férfi beült egy taxiba, amelyben később találtak egy kábítószerrel teli táskát. A boncolás eredménye igazolta, hogy az abban lévő fentanilból fogyaszthatott, amely olyan erős opioid, hogy már két milligramm is halálos kimenetelhez vezet. A férfi halálát balesetnek nyilvánították. A halottkém jelentése szerint az édesapának nem volt más egészségügyi problémája. A fenantilt más népszerű drogokba is belekeverik, így sokan, akik túladagolásban halnak meg, nem tudják, hogy valójában mit fogyasztottak. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás