RETRO RÁDIÓ

Mélyhűtőben bukkantak rá a magyar csecsemőre Németországban – hátborzongató, mit tett vele az anyja





Mélyhűtőbe rejtette titokban megszült fiának holttestét egy magyar anya Németországban. Angélát életfogytiglani börtönre ítélték, a nő azonban tagad: állítása szerint egy titokzatos idegen rabolta el fiát szülés után.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.01.
csecsemő hátborzongató újszülött hűtőszekrény

Egész Németországot megdöbbentette egy magyar asszony brutális tette. A 33 éves B. Angéla ugyanis a vád szerint egy munkásszálló vécéjén, titokban szülte meg gyermekét, ezután pedig tizenegy késszúrással végzett a csecsemővel, akinek a holttestét a szálló fagyasztójába rejtette. A nő azonban tagad, mint mondja: szülés után egy rejtélyes, tetovált idegen ragadta el tőle kisfiát, a gyermeket pedig ezután sosem látta többé.  

A baba testét a mélyhűtőbe rejtették – Fotó: Pexels

Azt hitte a csecsemőre, hogy étel

Mint azt a Bild megírta, az esetre még 2021-ben derült fény egy Lipcse melletti település, Wurzen egyik gyárának munkásszállóján. Az egyik gyári munkás ugyanis egy novemberi napon kutakodott a mélyhűtőben, amikor egy furcsa zacskóra bukkant. 

A férfi először azt hitte, hogy gulyást talált, azonban valósággal sokkot kapott, amikor rájött: valójában egy csecsemő fekszik a zacskóban. 

A férfi természetesen azonnal értesítette a felettesét, aki pedig a hatóságokat, a szakemberek pedig perceken belül azonosították, hogy valóban egy apró holttestről van szó. Az is hamarosan kiderült, hogy a babát brutálisan meggyilkolták: összesen 11 szúrt sebet és számos zúzódást is találtak rajta. 

A magyar anya állítja: nem ő volt a tettes

A zsaruk forró nyomon keresni kezdték a lehetséges szülőket, ekkor bukkantak rá a munkásszállón élő magyar asszonyra, a 33 éves B. Angélára és a szintén ott dolgozó 24 éves párjára. Bár az asszony titkolta terhességét, a DNS-teszt fényt derített arra, hogy valóban ők a baba szülei, így a férfit és a nőt is letartóztatták. A nő a meghallgatásán sírva bevallotta: valóban ő az anya, de szándékosan titkolta terhességét: 

Nem éreztem magam elég erősnek, hogy beszéljek erről bárkinek

– zokogta az asszony a bíróság előtt, aki a lap szerint lehajtott fejjel, arcát egy mappával eltakarva lépett később a tárgyalóterembe. Hozzátette, hogy a babát a szállón, titokban szülte meg, azonban állítja: nem ő volt a gyilkos. Ehelyett igencsak meglepő vallomással hozakodott elő:

azt mondta, hogy miután a szálló vécéjében megszülte a kisfiút, egy rejtélyes, tetovált idegen elragadta tőle, és ő soha többé nem látta a babát. 

Életfogytiglani büntetést kapott

A tárgyalás idén nyáron kezdődött, ahol az ügyészség kiderítette, hogy az asszonynak nem a meggyilkolt csecsemő volt az első gyermeke: 

korábban hat picit már a világra hozott, azonban közülük ötöt az apai nagymama nevel Magyarországon. 

A bíróság így nem meglepő, hogy hitetlenkedve hallgatta Angéla magyarázatát, és végül életfogytiglani büntetésre ítélték a nőt. Mint az ügyészség mondta: 

Úgy érezte, hogy a csecsemőt zavaró tényezőnek találta a jövőbeli terveire nézve

– magyarázta a bíró az ítélet indoklása közben. A gyermek biológiai apját azonban időközben szabadon engedték, mert úgy találták: valóban nem tudott róla, hogy párja gyermeket vár. Az ítélet nem jogerős. 

 





 





Ezeket olvastad már?
„Rám fért már a pihenés” – ezt tervezi Zoltán, a csepeli hajléktalan, akinek 4 hónap után van végre hol aludnia

„Rám fért már a pihenés” – ezt tervezi Zoltán, a csepeli hajléktalan, akinek 4 hónap után van végre hol aludnia

Szerdától újra változnak az üzemanyagárak

Szerdától újra változnak az üzemanyagárak

Elvesztették a csatát – így látják a nyugat-európai gazdák

Elvesztették a csatát – így látják a nyugat-európai gazdák

Most érkezett: európai toplistás magyar bűnöző csuklóján csattant a bilincs

Most érkezett: európai toplistás magyar bűnöző csuklóján csattant a bilincs

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás