Döbbenetes összegért árulják a Pilóta kekszet a neten

Eltűnt a boltok pocairól a Pilóta keksz, az interneten kereskednek a termékkel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.11.
eltűnt pilóta keksz

Neked feltűnt, hogy a boltok polcain egyetlen Pilóta kekszet sem találsz? Ha igen, akkor te a szemfüles vásárlók körét erősíted. Mint kiderült, már hónapok óta nem lehet kapni a magyarok egyik nagy kedvencét. Amiből egyébként: 2021-ben például 5,5 millió csomagot vettek meg.

Fotó: VG

Hiánycikk lett a Pilóta kekszből 

A terméket csak apróhirdetésen keresztül lehet megvásárolni azoktól, akik elraktároztak belőle. Van, aki bizony ebben látja a meggazdagodás receptjét és 10 ezer forintért árul egy rudat.

A Pilóta eltűnésének hátterében az alapanyag- és csomagolóanyag-hiány áll. A Pilóta kekszet 2006 óta gyártják a fehérvári Mondelez Hungária Kft. üzemében. A cég tavaly októberben közölte, hogy készlethiány van a termékből, változás a közeljövőben nem várható - írja a Ripost.

A várhatóan tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag- és csomagolóanyag-hiány okozza

– közölte Mayer Gábor ügyvezető igazgató. Hozzátette, hogy a készlethiány csak a Pilóta szendvicskekszet érinti, a márka többi termékét nem. Elmondása szerint mindent megtesznek azért, hogy minél előbb a keresletnek megfelelő mennyiséget tudjanak előállítani.  

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás