A nyugalom lesz ma a jelszó a Bikának





Nem kellene minden apró sérelmén felbosszantania magát. Mostanában változékony energiák hatnak önre, de különösen a főnökökkel szemben nem jó kimutatnia a bosszankodását.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.08.
horoszkóp

2023. február 8.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21.–04. 20.)

Gondot jelenthet, ha folytonosan változtatgatja a céljait. Legyen kicsit ragaszkodóbb, de a rugalmasságról se feledkezzen meg. Ez talán a legnehezebb, ám mégse adja fel. Ön nagy mestere a kettő összeegyeztetésének.



 

Bika (04. 21.–05. 20.)

Nem kellene minden apró sérelmén felbosszantania magát. Mostanában változékony energiák hatnak önre, de különösen a főnökökkel szemben nem jó kimutatnia a bosszankodását. Sajnos ilyen helyzetben ugyanis csak ön húzhatja a rövidebbet.



 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Szerdán a kapkodás nem várt veszélyeket rejt, félreértések vagy felületesség, sőt akár szándékos félrevezetés miatt is. A családi ügyei azonban nagyon jól alakulhatnak, amihez egy nem várt program is hozzájárulhat.



 

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ön igazán jószívű ember, mégis gyakran ingerült mostanság. Gondolkozzon el, talán túl sok terhet vállalt magára. A szerencse kíséri szerdán is, de ki is kell használnia a lehetőségeket. Az első persze az, hogy észrevegye, milyen ajtó nyílik ön előtt.



 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Változás közeleg az életében. Mint minden változás, természetesen ez is belülről indul el. Ha tudja már, mit is akar, akkor a legjobb úton van. Ha nem, egy asztrológus vagy baráti beszélgetés segíthet kitalálni.



 

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Hangulata szerdán meglehetősen kiszámíthatatlan. Ha nem akarja, hogy a rosszkedv uralkodjon el ön felett, akkor készítsen listát a jó és rossz dolgokról. Látni fogja, hogy a jóból több van. Ön szereti az adatokat. Meg is bízhat bennük!



 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A családi viszályok már az idegeire mennek. Mégis ön az egyetlen, aki a megoldás útján elindulhat. Sokkal több empátiával bír, mint a többiek, és mindenki helyébe bele tudja élni magát. Ez teher is, de segítség is önnek.



 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Bízhat a megérzéseiben, de különösen igaz ez szerdán. Van valaki, aki eddig sem volt nagyon szimpatikus önnek, de ma rászolgál a gyanakvására. De van valaki, aki nagyon is ön mellett van, akire mindig számíthat. Lássa meg a jót is!



 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ideges hangulatban ébredhet, és talán ennek is a következménye, hogy ma mindenben hibát keres. Pedig a helyzet korántsem olyan rossz, mint azt képzeli. Ráadásul ma felbukkanhat valaki, aki nagyon is figyelemre méltó.



 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Tapasztalni fogja, végre beindulnak sorsának kerekei. Nem kell attól tartania, hogy az akadályok legyőzik önt. Azok csak azért vannak, hogy végre magasabbra kényszerítsék. Ne féljen, menni fog!



 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Egy távoli, rég elfeledett barátja találhat ma önre. A baj csak az, hogy maradt néhány tüske önben a régi időkből vele kapcsolatban. Szerdán megtapasztalhatja, hogy a barátság erősebb, mint a harag.



 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Soha nem késő beismernie, ha hibázott. Valamit elrontott, és lehet, hogy az okokat nem is a saját személyiségében kell keresnie, hanem a felmenőiében. Nem kell mindent másolnia, próbáljon meg új utakat keresni!





 





Ezeket olvastad már?
"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Hídpénzbotrány: súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

Hídpénzbotrány: súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

Ma 38 éve történt a csernobili atomkatasztrófa - így néz ki most az erőmű - galéria

Ma 38 éve történt a csernobili atomkatasztrófa - így néz ki most az erőmű - galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás