RETRO RÁDIÓ

„A kisbaba pedig az aszfaltra pottyant” – megszólalt a kórház udvarán megszületett csecsemő édesapja





Sokkolta a netezőket egy apa Facebook-bejegyzése, amiben felesége horrorisztikus élményét írja le, aki állítólag a balassagyarmati kórház udvarán szülte meg a gyermeküket, és a baba a születés pillanatában a földre esett. A férfi most hátborzongató részleteket árult el a Borsnak arról a bizonyos napról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.09.
Módosítva: 2023.02.11.
döbbenetes

Már a rendőrség is nyomoz annak a balassagyarmati esetnek az ügyében, miszerint egy környékbeli nő a kórház udvarán szülte meg gyermekét. Az édesanya és férje azt állítja, hogy a szülés előkészületei sem mentek gördülékenyen, a mentősök ugyanis nem megfelelően bántak a nővel, a gyermek pedig az udvaron a földre esett a születés pillanatában. 

Az aggódó édesapa Facebook-bejegyzésben mesélte el a történetet, amit azóta több ezren megosztottak.

Megszólalt a Borsnak a betonra esett újszülött édesapja

Az édesapa a Borsnak elmondta: feleségéhez február 3-án hívott mentőt, mert erős fájdalmai voltak. 

Már akkor nem megfelelően viselkedtek a feleségemmel, aki már alig tudott mozdulni fájdalmában. Ki kellett sétálnia a mentőautóhoz, amiben ülnie kellett végig az úton. Meg sem vizsgálták, még a biztonsági övet is magának kellett becsatolnia

– mesélte a Borsnak Ricsi, az édesapa. 

A kórháznál ugyanígy kiszállították, se hordágyat, se tolókocsit nem hoztak. Azt mondták, sétáljon fel gyalog a szülőszobára. Ekkor mondta, hogy nagyon fáj a hasa és amikor elindult, a szülés megindult, a kisbaba pedig az aszfaltra pottyant. A feleségemnek annyi ereje volt, hogy felvegye a kicsit a földről és a mellére tegye

– mondta az édesapa, aki ezután érkezett a kórházhoz, ugyanis nem utazhatott feleségével a mentőben a vírushelyzet miatt. 

Ekkor már a mentősök kapkodni kezdtek, kivették a nejem kezéből a babát, takaróba tették, hozták a hordágyat. Még a köldökzsinórt se vágták el 

– állította Ricsi. Azt mondja, a mentősök a szülészeten nem mondták el, hogy az udvaron született a baba, a papírokra is azt írták, hogy a mentőben történt a szülés. 

Ahogy én odaértem, nem engedtek be a feleségemhez, mint utólag megtudtam, jogtalanul, ugyanis később a főorvos elmondta, hogy bemehettem volna hozzá. 

Az esetet súlyosbította, hogy a férfinek azt mondták, megvizsgálják a kicsit, de amikor érdeklődött a gyermekosztályon a baba súlya és állapota felől, a megszületett kisbabáról nem is tudtak az osztályon dolgozók. 

Később a gyermekosztályon dolgozó főorvos vizsgálta meg a babát. Szerencsére nem esett baja, de a család kérésére Budapestre, a Heim Pál Gyermekkórházba szállították további vizsgálatok céljából. Itt kiderült, hogy a baba makkegészséges, és komoly elváltozásokat nem mutattak a vizsgálatok sem, így három nap után hazaengedték őket – írja a Bors.

 

Feljelentést tett a család

 

A család még aznap a helyszínen kihívta a rendőrséget és feljelentést tett a mentősök ellen, valamint megemlítette a kórház állítólagos mulasztásait is. Az esetet a mentőben és a kórház udvarán működő biztonsági kamerafelvételek tudnák bizonyítani.

Azt mondták nekünk, hogy nem néz a kórház kamerája arra a részére az udvarnak, ahol a kisbabánk megszületett, amit furcsállunk, hiszen ott hozzák-viszik a betegeket. Valamint elvileg a mentőben lévő kamera sem működött technikai okok miatt

– mesélt felháborodottan a Borsnak a családapa, aki egyedül abban bízik, hogy a kamerafelvételek előkerülnek a nyomozás során és alátámasztják a történetüket. 





 





Ezeket olvastad már?
 Előszőr látták idén a Loch Ness-i szörnyet, megdöbbentően szilárd bizonyíték lehet a létezésére

Előszőr látták idén a Loch Ness-i szörnyet, megdöbbentően szilárd bizonyíték lehet a létezésére

Nyárból a télbe: ijesztő, ami a hét további részében ránk vár

Nyárból a télbe: ijesztő, ami a hét további részében ránk vár

Kis híján egy fiatal életébe került a papírsárkány-reptetés Maroskeresztúron

Kis híján egy fiatal életébe került a papírsárkány-reptetés Maroskeresztúron

Kaszásdűlő: Bús Balázs felszámolná a "csőerdőt!"

Kaszásdűlő: Bús Balázs felszámolná a "csőerdőt!"

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás