RETRO RÁDIÓ

Tibeti teszt: három kérdés fedi fel valódi természeted!





A tudatalattid átjáró egy megfoghatatlan világ felé, amellyel kapcsolatba léphetsz. A kvíz nem tartalmaz jó vagy rossz válaszokat, de segítségével jobban megismerheted önmagad!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.25.
személyiségteszt megismerés tudatalatti

Merülj bele velünk a tudatalattid által vezérelt világba! Nem baj, ha absztrakt nézőpontból közelíted meg a tesztet és haladsz az áramlással, ez a tibeti teszt lényege! Készen állsz? Mindössze három kérdést kell megválaszolnod!

Előszöris képzeld el, hogy öt állat van előtted, egy tehén, egy birka, egy tigris, egy ló és egy disznó. Állítsd az állatokat olyan sorrendbe, ahogy jónak érzed. Ne gondold túl a feladatot, csak írja be az állatok nevét olyan sorrendben, ahogy tetszik.

Másodszor gondolj egy-egy melléknévre, amely leírja az egyes állatokat.

 A kutya _______. 

A macska _______. 

A patkány _______. 

A kávé _______. 

A tenger _______. 

Harmadszor pedig gondolj öt olyan emberre, akik fontosak számodra, majd társítsd őket egy-egy színhez az alábbi listából: sárga, narancs, piros, fehér, zöld. Ennél a választásnál is maradj intuitív!

 

Lássuk, mit jelentenek a válaszaid!

Az első kérdésnél az, hogy az állatokat milyen sorrendbe tetted, azt tükrözi, hogy mit tartasz fontosnak az életben. A tehén a karriert, a tigris az önértékelést, a birka a szerelmet, a ló a családot, a malac pedig a pénzt szimbolizálja. 

A második feladatban az egyes főnevek leírására választott melléknév a tudatalatti nézetedhez kapcsolódik. A kutyához írt melléknév azt mutatja meg, mit gondolsz saját magadról. A macska azt, amilyennek a kedvesedet látod. A patkány azt jelzi, hogy mit gondolsz az ellenségeidről. A kávé azt sugallja, milyen számodra a szex, a tenger pedig azt, ahogyan az életed látod.

A színek nemcsak az önmagunkról alkotott tudatalatti kép kialakításában játszanak nagy szerepet, hanem megmutatják, hogy melyik személy milyen pozíciót tölt be az életünkben. Akit a sárga színhez választottál, az olyasvalaki, aki nagy hatással van az életedre. Akit a narancshoz, őt igaz barátnak tartod. Akit a piroshoz, őt szívből szered. A fehérhez írt személy a rokonlelked, míg a zöldhöz választott ember olyasvalaki, aki nélkül az életed nem lenne ugyanolyan, mint korábban. 





 





Ezeket olvastad már?
Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Brutális erővel csap le ránk a tél

Brutális erővel csap le ránk a tél

 Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás