„Nem mertem kilépni az utcára” – szörnyű dolgokon ment keresztül a fiatal lottónyertes – Videó!

A brit nő életét teljesen tönkretette, hogy 17 évesen hatalmas nyereményt zsebelt be. Emiatt egy időben még pereskedni is akart.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.01.12.
Módosítva: 2023.01.12.
lottó király Hatalmas nyeremény tönkrement élet

A most 26 éves Jane Park Dr. Phil vendége volt The Curse of the Lottery (A lottó átka) című epizódban.

A nő életét tönkretette a hirtelen jött hatalmas nyeremény Fotó: Pixabay

A nő azzal vált híressé, hogy 2013-ban, 17 évesen ő lett a legfiatalabb ember, aki nyerni tudott az EuroMillions nevű lottón – írja a Ladbible.

A hölgy a műsorban elmondta. egy ideig gondolkodott rajta, hogy bepereli az EuroMillionst, amiért ilyen fiatalon 1 millió fontot, azaz mai árfolyamon 450 millió forintot nyerhetett tőlük, amivel megkeserítették az életét.

Volt zaklatóm, emberek bujkáltak a házam előtti bokrokban, és azzal fenyegettek, hogy savat öntenek az arcomra. Nem mertem kilépni az utcára. Szerintem ezt senkinek sem szabadna átélnie

– nyilatkozta Jane Park.

Több plasztikai beavatkozáson is átesett, az egyikre külföldön került sor, ami olyan rosszul sikerült, hogy vérmérgezést kapott, és egy hónapot kórházban kellett töltenie.

A műsorvezető kérdésére elmondta, nem bánja, mire költötte a pénzét, csak azt, hogy a nyilvánosság elé állt a nyeremény után.

Erről mindenki maga dönt, de engem arra biztattak, vállaljam az emberek előtt, mert annyira más és páratlan volt a helyzet

– magyarázta a hölgy.

Akkor a lottóra a nevezési korhatár 16 év volt, amit azóta már 18-ra emeltek fel. Jane úgy érzi, erre ő is hatással volt.

Azt hiszem, ez egy nagyon szomorú, kifordított tündérmese volt, és szerintem senki sem figyelmeztet előre a következményekre. Főleg a fiatalokat nem

– fogalmazott.

Az EuroMillions egy nemzetközi lottó, ahol a telitalálatos szelvényhez 7 számot kell helyesen megtippelni.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás