Nem kapta meg az áhított kütyüt, megölte az anyját a 10 éves gyerek





A fiú ellen büntetőeljárás indult.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2023.01.02.
gyerek gyilkosság VR édesanya

Egy 10 éves, kütyümániás fiú halálos lövést adott le az édesanyjára, mert az nem volt hajlandó megvenni neki az Amazon új virtuális valóság fejhallgatóját – állítják a gyászoló családtagok.

A fiú ellen kiskorúként emeltek vádat elsőfokú gondatlan emberöléssel, amiért november 21-én lelőtte a 44 éves Quiana Mannt, a négygyermekes anyát milwaukee-i otthonának pincéjében. A büntetőfeljelentés szerint a fiú elvette édesanyja kulcsait, majd egy zárható dobozból elővett egy fegyvert, és rálőtt, miközben mosott – számolt be a The Independent.

Mann nővére, Rhonda Reid elmondta, hogy a fiúnál hangulatzavart diagnosztizáltak, és a terapeutája azt javasolta, hogy csökkentsék a videójátékkal való időtöltést.

Feldúlt volt amiatt, hogy elvették tőle ezeket az elektronikus eszközöket.

A gyerek ezután az édesanyja Amazon-fiókját használta, hogy megvásároljon egy Oculus virtuális valóság headsetet, amit az anyja nem engedett neki. A későbbi kihallgatások során a fiú a rendőrség szerint elismerte, hogy ő lőtte le az édesanyját, és jelenleg egy fiatalkorúak számára fenntartott intézetben van őrizetben. Azt is elismerte, hogy azért vette elő a fegyvert, mert dühös volt anyjára, amiért reggel 6-kor felébresztette, amikor általában fél hétig alszik.

A fiúnak januárban kell újra bíróság elé állnia, és akár 60 év börtönbüntetésre is számíthat, ha elítélik emberölésért.

Amikor telefonálunk, csak annyit mond: Győződj meg róla, hogy az összes tabletem, laptopom és mindenem be van csomagolva

– mondta az áldozat nővére.

Mann édesanyja, Lueritha Mann a TMJ4-nek elmondta, hogy nem tudta rávenni magát, hogy beszéljen az unokájával, és egyetért azzal, hogy felnőttként kell megvádolni, ahogy azt az állami törvények előírják.

Meg kell fizetnie azért, amit tett

 – mondta a nagymama.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás