Megérezte családtagjai halálát a szentlőrinci baleset előtt a fiatal nő





Hárman haltak meg a 6-os főúton a szentlőrinci tragédiában. Gyöngyi a testvérét és a párját is elveszítette. Mint elmondta, éppen dolgozott éjjel, amikor nagyon rossz érzése támadt...



Megosztás
Szerző: Kóré Károly
Létrehozva: 2023.01.28.
baleset Szentlőrinc 6-os út

A testvérét és a szerelmét is elveszítette egyetlen borzalmas éjszakán Gyöngyi... A két férfi közeli barátok voltak, és ugyanabban az autóban ültek, ami a 6-os főúton, Szentlőrinc közelében ütközött egy másik kocsival. Mindketten meghaltak, és a másik autó sofőrje is. A baleset körülményei még vizsgálják, de valószínűleg a másik jármű okozta a bajt. 

Hárman haltak meg a 6-os főúton a balesetben Fotó: Police.hu

 

Gyöngyi éppen dolgozott akkor, amikor a tragédia történt: éjszakai műszakban volt egy dohánygyárban.  - Az édesapám, illetve a kedvesem anyukája mélyen aludt - mesélte el lapunknak.

- Hajnali egykor azt éreztem, hogy valami nagyon rossz dolog történt. Megfájdult a szívem, és irgalmatlan sebességgel dobogni kezdett - folytatta Gyöngyi.

- Bár éjszaka volt, azonnal felhívtam a testvéremet, Zsoltot, és a páromat, Robertót, de nem vették fel. Ezután Robertó anyukáját hívtam, és mikor végre felvette, megkértem, nézze meg, ott van-e az ágyban a fivérem és a kedvesem. Sírva közölte, hogy nem találja őket. Az anyám mondta, hogy ott sincsenek. Ekkor értettem meg, hogy ők lehetnek annak a karambolnak az áldozatai, amelynek a híre akkorra mindenkihez eljutott a környéken – csuklott el Gyöngyi hangja.

- Nem tudjuk, mi történt, és vádaskodni sem szeretnénk, de az biztos, hogy Zsolti vezetett, mert a páromnak nem volt jogosítványa – mondta a megtört nő.

- Robertó tele volt tervekkel. Volt munkahelye, de mivel nem érezte jól magát, állásinterjúkra készült, hogy egy jobb helyre kerüljön. De ebből mostmár nem lesz semmi - meséli Gyöngyi.

- Csak fél éve voltunk együtt, de már a családalapításról is beszélgettünk. Felmerült, hogy megkéri a kezemet, de azt mondtam, ne siessük el. Biztos vagyok benne, hogy remek apjuk lett volna a gyermekeinknek, de sajnos ez már sosem válhat valóssággá – fejezte be Gyöngyi.





 





Ezeket olvastad már?
"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Hídpénzbotrány: súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

Hídpénzbotrány: súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

Ma 38 éve történt a csernobili atomkatasztrófa - így néz ki most az erőmű - galéria

Ma 38 éve történt a csernobili atomkatasztrófa - így néz ki most az erőmű - galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás