RETRO RÁDIÓ

Így emlékszik a megvakítására a kemecsei édesanya: "Azt hajtogatta, hogy maradj csendben, megöllek"! - Videó!





Örökre a lelkébe ivódott a szenvedése annak a kemecsei édesanyának, akit volt párja vakított meg mindkét szemére. Gabriella és bátyja a helyszíne mesélt a történtekről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.11.
tragédia brutális halál erőszak támadás

Nagyot változott az elmúlt 11 hónapban Lakatos Gabriella megvakításának helyszíne. A kemecsei utcában régebben nem működött a közvilágítás és betonút sem volt, ám mára mindkettőt kiépítették. 2022. február 5-én a kemecsei édesanyát a volt párja fosztotta meg mindkét szemétől, mert a lány nem volt hajlandó visszatérni hozzá, ráadásul a feljelentést sem vonta vissza, amit azért tett, mert korábban elrabolta őt.

A helyszín sokat változott a támadás óta eltelt közel egy év alatt. Gabi testvérével, Robival. Fotó: Bors

Gabriella akkor még a nagymamája pusztaság mellett álló házában élt. A borzalmak éjszakáján kiment az udvarra elszívni egy cigarettát, majd Gy. Attila szinte a semmiből előugrott, és azonnal fojtogatni kezdte a védtelen édesanyát. A fiatal nő drámai részletességgel beszélt a történtekről, legfőbb bizalmasa, a bátyja támogatásával.

- Gabi már elköltözött innen, de a szobájában minden úgy maradt, ahogy ő hagyta. A redőny azóta is le van húzva – mutatott a nagyszülői házra Lakatos Róbert.

Elvitték a borzalmajók helyszínére

- Szinte kétnaponta meglátogatom a mamámat. Robit már többször megkértem, hogy hozzon ki a pusztára is, ahol a borzalmakat átéltem. Máig tisztán emlékszem a szenvedésemre. A megvakításom után legalább fél órát csúszkáltam az avarban. Később a fűben találták meg az egyik szemgolyómat, valamivel távolabb pedig a papucsomat – magyarázta Gabriella, aki sosem fogja elfelejteni, hogy a támadás közben miket mondott neki egykori párja.

Ebben az utcában történt a támadás.

- Attila a házunk sarkától a torkomnál megragadva kihozott az utcára, aztán bevágott a szántásba. 

Közben azt hajtogatta, hogy „maradj csendben, dugulj el, most megöllek!”

 Ahogy fojtogatott, az egyik szememet is elkezdte kinyomni. Lehúztam a kezét az arcomról, és alaposan megharaptam a hüvelykujját. Akkor az orromat fogta be, én pedig meg voltam arról győződve, hogy itt és akkor meg fogok halni – elevenítette fel a történteket az édesanya.

A fiatal nő mindehhez hozzátette, hogy végül egy autóval is átmentek rajta, mégpedig a hasán és a térdén. A 4-es és az 5-ös csigolyája is eltört.

Biztos volt abban, hogy meghal

Gabriella imádkozott Istenhez, hogy bocsássa meg bűneit és vigyázzon a kislányára, Mirára.

- Egyszer csak a jobb kezem lecsapódott és ennyi volt. Elveszítette az eszméletét. 

Mire felébredtem, azt vettem észre, hogy többen is itt állnak a közelben. Fel is ismertem a hangjukat. Tudom, hogy ők hozták ide Attilát, aztán ők is menekítették el.

 Biztos vagyok benne, hogy tudták, hogy mire készül. Hiába könyörögtem, hogy segítsenek, csak nevetgéltek – mondta a lány.

A közelben húzódik a vasút, Gabriella pedig egy darabig azt hitte, hogy a vágányra tévedt. Szerencséjére ez nem bizonyult igaznak. Miután egy szerelvény elment, a lány ismét kiabálni kezdett.

Róbert Gabi legfőbb támasza. Fotó: Bors

 

- Mikor megtaláltak, teljesen eltorzult az arcom, és folyamatosan csöpögött a vérem, ezért az ismerősök és a rokonaim sem ismertek fel. Bizonygatnom kellett, hogy valóban Gabi vagyok

 – idézte fel az édesanya, és hozzátette: a rendőröket és a mentőket Gy. Attila hívta a helyszínre.
 

- Azt mondta nekik, hogy tömegverekedés zajlik Kemecsén, és már van egy halott. Az egyenruhások gázspay-vel felszerelkezve érkeztek meg.

 





 





Ezeket olvastad már?
Brutális baleset a Határ úton: taxisba csapódott egy kocsi a felüljárón, ez történt az utassal

Brutális baleset a Határ úton: taxisba csapódott egy kocsi a felüljárón, ez történt az utassal

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

Megtörte a csendet: őszintén mesél a milliárdos lottónyertes felesége

Megtörte a csendet: őszintén mesél a milliárdos lottónyertes felesége

Tizenhárom éves lányt molesztált a baranyai szexragadozó

Tizenhárom éves lányt molesztált a baranyai szexragadozó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás