Háromszor hívták a mentőket, mire kiértek, már nem tudták megmenteni az édesapát





A mentősök másfél órán keresztül küzdöttek a férfi életéért.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.05.
Módosítva: 2023.01.05.
tragédia

Hiába hívták többször is a mentőket, végül meghalt az az 58 éves férfi, aki még karácsony este lett rosszul az Egyesült Királyságban – írja a Mirror. A lap beszámolója szerint Iqbal Rahmant nem tudták bevinni a kórházba, ezért hívták a mentőket, ám a hatóságok csak többórás késés után értek ki a helyszínre. A férfi eleinte erős vállfájdalmakra panaszkodott, majd belázasodott. A mentősök hiába küzdöttek 90 percen keresztül a férfi életéért, már nem tudták megmenteni. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a férfi halálát, ám a felesége szerint Iqbal régóta szívproblémákkal küzdött.

A férfi lánya, Minnie Rahman a szörnyű tragédia miatt nem hibáztatja  a hatóságokat, mivel szerinte nem ők tehetnek róla, hogy ilyen leterhelt az egészségügyi rendszer.

A jelenlegi kormány olyan helyzetet teremtett, amelyben az egészségügyi szakemberek képtelenek olyan ellátást nyújtani, amire annak idején kiképezték őket

– emelte  ki.

Rishi Su brit miniszterelnök korábban elismerte, hogy súlyos ellátásbeli problémákkal küzd az egészségügy, valamint azt is, hogy a betegek nem mindig kapják meg időben a szükséges ellátást. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás