Felfoghatatlan: megtudta a fiatal pár, hogy gyermekük lesz, ezután a férj váratlanul meghalt





Életük legboldogabb időszakának kellett volna lennie, de gyászba fordult.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.01.22.
terhes nő

Egy megtört szívű leendő anya könnyes utolsó levelet írt halott férjének, miután a férfi álmában váratlanul meghalt. Shannen Rissel és férje, Connor csak 2022 szeptemberében házasodtak össze öt év együttlét után, és Gorokonban éltek. A pár csak most tudta meg, hogy Shannen első gyermekükkel várandós, a babát augusztusra várták.

 

„A legnehezebb szívvel írom ezeket a szavakat. A férjem, Connor péntek reggel álmában váratlanul elhunyt. Connor volt életem szerelme, ő volt a legjobb férj, a legjobb barát, a legjobb családtag, és idén augusztusban édesapa is lett volna.”

Rissel azt mondta, Connor szeretett a szabadban lenni, legyen szó szörfözésről vagy napozásról a tengerparton. Mindig olyan izgalmas életet próbált élni, amelyre büszke volt, új dolgokat próbált ki, például légyhorgászatot, keményen dolgozott, szeretett kreatív lenni művészetével és zenéjével – mondta.

 „Teljes szívét odaadta azoknak, akiket szeretett, és hatalmas szíve volt, minden emberrel törődött, akivel csak találkozott” – tette hozzá. „Ő volt a legkülönlegesebb ember, akivel találkozhatsz, és nagyon büszke vagyok arra, hogy a felesége lehettem, és 5 évet és 4 hónapot tölthettem vele. Az emlékeinket örökké őrzöm, és hátralévő napjaimat azon töprengve fogom leélni, hogyan hasonlíthatnék őhozzá. És amikor majd ezen a világon üdvözlöm a babánkat, olyanok fogják körbevenni, akik szerették Connort, és elmesélik majd neki, milyen nagyszerű ember is volt az édesapja, az emlékekben tovább fog élni.”

Shannen bejegyzése alá több száz komment érkezett, Connor egykori osztálytársai is megrendülve búcsúztak a férfitól. 

„Tapintható volt a szeretet, amelyet megosztottatok, és csodálatos volt látni benneteket, hogy ilyen boldogok vagytok. Sok erőt küldök neked és a babádnak” – írta az egyikük. 

Létrehoztak egy adománygyűjtést a GoFundMe oldalon, hogy segítsenek Shannennek kifizetni a temetés költséget, valamint pénzt gyűjtenek a születendő babának. 





 





Ezeket olvastad már?
Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

10 éve egyfolytában menekül István - már a britek is keresik a rafkós magyar bűnözőt

10 éve egyfolytában menekül István - már a britek is keresik a rafkós magyar bűnözőt

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás