RETRO RÁDIÓ

Fejszével ment a férfi a budapesti mosodába! Megdöbbentő részletek





A tolvaj egy önkiszolgáló automatát akart kifosztani.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.27.
X. kerület rongálás fejsze lopás

Megdöbbentő lopási kísérletről érkeztek hírek a X. kerületi Napfény mosodából. Lapunk elsőként számol be arról az esetről, amely során egy titokzatos férfi egy fejszével és egy pár cipővel a zsebében próbált meg kirabolni egy önkiszolgáló mosodát. Az esettel kapcsolatban további érdekességeket tudtunk meg a helyszín egyik dolgozójától.

Megmagyarázhatatlan okból egy önkiszolgáló mosodát választott célpontjául az elkövető /Képünk csak illusztráció /Fotó: Shutterstock

„A kameránk rögzítette, hogy kedd délután háromnegyed 5 óra körül egy férfi szájmaszkban és sapkában elkezdte kitépkedni a blokkokat a fizetőautomatánkból. A behatoló nem mosott, hanem azonnal elkezdte piszkálni a gépet, és egyszer csak a kabátja hátuljából előhúzott egy fejszét, és elkezdte ütögetni az automatát. Van egy nyílás az eszközön – ahol bedugják a papírpénzt az emberek –, oda benyomta a fejszét, és elkezdte ezt a rést feszegetni vele. Az biztos, hogy nem arról van szó, hogy beragadt a pénze, és csak azt akarta visszaszerezni, ugyanis sosem volt példa ilyenre, plusz nem is fizetett semmit előtte”

– tudtuk meg a Napfény mosoda egyik munkatársától, aki folytatta a törénetet.

Az illető arra számított, hogy kinyitja ezt a gépet, és megszerzi a pénzt belőle. Az automatában található pénz azonban elenyésző része lett volna annak, mint amekkora kárt okozott ezzel a tevékenységével, a gép ára ugyanis 7 számjegyű összeg is lehet

– közölte az alkalmazott. A dolgozó azt is elárulta, hogy milyen következményei lettek az üzletük megtámadásának.

„A mosógépnél a történtek után nem működött a készpénzes fizetés, így egy alkarészt már ki kellett cserélni, s még próbáljuk a funkcióit helyreállítani, így egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy mekkora a kár. Mivel kamerafelvétel készült az elkövetőről, azt leadtuk a rendőrségnek, és feljelentést tettünk az ügyben” – mondta el a Metropolnak a mosoda munkatársa.

A Metropol napilap kereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ahol megerősítették: nyomozás indult a mosodában történt incidens után.

„Tájékoztatjuk, hogy az ön által említett ügyben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérlete miatt van folyamatban nyomozás, gyanúsítottkihallgatásra idáig nem került sor” – írták lapunknak.





 





Ezeket olvastad már?
Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás