Brutális divat: elképesztő, mit művelnek egymással a tinik, aztán felrakják a TikTokra





Elképesztő trend terjed az interneten: a tinik megverik egymást, lefilmezik, aztán felnyomják a közösségi oldalakra a felvételt...



Megosztás
Szerző: Z. A.
Létrehozva: 2023.01.01.
erőszak


Mint sok agresszív és ostoba divat, ez is a brit fiatalok körében terjed. Nagy-Britannia hírhedt a tömeges késeléses jelenetekről is, amiket az utóbbi években egymás között rendeztek a fiatalok.

A friss, szintén nagyon ostoba divat szerint a támadások az iskolától kezdve a bevásárlóközpontokon át a tömegközlekedési eszközökig mindenhol előfordulnak, és olyan tizenévesek követik el, akik így akarnak híresek lenni a közösségi média platformjain.

Aggressive,Teenagers,Bullying,Boy,Outdoors,,View,With,Motion,Blur,Effect
Fotó: Shutterstock


A támadásokról készült felvételeket a TikTokon, a Whatsappon, a Facebookon és a Twitteren osztják meg – számolt be a Mirror . A brit lap oldalán a felvételek is megnézhetők. Az egyik videón egy lány látható, akit az iskola udvarára csalogatnak, mielőtt a bántalmazók megtámadják. Tárgyakat dobálnak rá, majd egy csapat másik lány a földre rántja, ütlegeli és rugdossa.
A Daily Record által bemutatott másik videón az látható, amint egy banda fegyverrel támad egy fiúra egy kelet-kilbride-i aluljáróban. A fiú több ütést kap a fejére és a testére, miközben egy másik fiú felemeli, és kiteszi a bántalmazásnak.
A Fort William-i Lochaber High School egyik tanulójának agyi vizsgálatra volt szüksége, miután megverték. A felvételen látható, ahogy a 15 éves lányt a földre lökik, majd arcon rúgják, és több ütést mérnek a fejére.
Egy 12 éves autista iskolás lányt, Abbie Jarvist októberben eszméletlenre vertek, miután egy glasgow-i parkba csalták, amely miatt két napra kórházba került. A támadásról készült felvételek szintén felkerültek a netre.
Abbie édesanyja, Angela elmondta, hogy bár a videó fontos bizonyíték, maradandó hatással volt az iskolás lányra.
A négygyermekes anyuka „borzalmasnak” nevezte az online trendet, és az online platformok szigorúbb szabályozására szólított fel.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás