Botrány a bentlakásos iskolában: nem foglalkoztak a betegségével, belehalt a 17 éves lány

Az iskola korábbi munkatársai azt állítja, hogy a lány a halála előtti utolsó három hónapban többször is rosszul érezte magát.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.01.30.
iskola halál

Egy bentlakásos iskola személyzete, amely arra szakosodott, hogy leleplezze azokat a diákokat, akik hazudnak a betegségükről, figyelmen kívül hagyta egy tinédzser lány betegségét – írja a Mirror. A 17 éves Taylor Goodridge december 20-án összeesett és meghalt az amerikai Utah állambeli Hurricane-ben, a Diamond Ranch Akadémián, miután bénító gyomorfájdalmai voltak.

 

A lány édesapja, Dean Goodridge pert indított a bentlakásos iskola ellen. Azt állítja, hogy a személyzet elutasította, nem vett tudomást lánya gyomorfájdalmairól. Szerinte az iskola személyzete azt mondta a lányának, hogy szedje össze magát, és úgy vélték, a lány csak színlelte a fájdalmait. Azt javasolták neki, hogy igyon vizet és szedjen aszpirint. Goodridge szerint lányának olyan erős fájdalma volt, hogy összeesett hányás közben.

Az iskola hét korábbi munkatársa azt állítja, hogy a lány a halála előtti utolsó három hónapban többször is rosszul érezte magát, és betegségre panaszkodott. Ennek ellenére soha nem hívtak hozzá orvost, nem vizsgálták ki. Tianamarie Govar felügyelő, aki október 20-ig éjszakai műszakban dolgozott a Diamond Ranch Akadémián, elmondta: „Voltak éjszakák, amikor a lány hányt, de a személyzet nem törődött vele, semmit sem tettek.”

A személyzet névtelenül nyilatkozó egykori tagja elmondta, azt mondták nekik, hogy azok a gyerekek, akik betegségre panaszkodnak, csak figyelemfelkeltés céljából teszik ezt, vagy azért, hogy elkerüljék a házi feladatot.

A Diamond Ranch Akadémiát terápiás bentlakásos iskolaként írják le, amely segíti a mentális problémákkal küzdő tizenéveseket, beleértve a súlyos depressziós zavarokat és a dühkezelési problémákat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás