„Békésen aludt” – tragikus hirtelenséggel halt meg az anyuka, miután írt a lányának





A kétgyermekes anyukának nem volt súlyos betegsége, és a körülményekből az látszik, hogy nem is érezte, mekkora a baj.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.10.
Módosítva: 2023.01.10.
tragédia anyuka halál

Egy kétgyermekes anyukát holtan találtak az ágyában néhány pillanattal azután, hogy elküldött egy szívecskés hangulatjelet 28 éves lányának. Az 54 éves, Angliában élő nőre a rendőrség törte rá az ajtót, miután riasztotta a hatóságokat aggódó családja, mivel három napig nem vette fel a kapcsolatot senkivel.

„Békésen aludt az ágyban. Semmi küzdelem, semmi jele annak, hogy tudná, baj van. Amikor utoljára jelentkezett, teljesen jól volt” – nyilatkozta a Mirrornak a gyászoló lánya. „Betegségei voltak, de nem volt annyira rosszul, hogy belehaljon” – tette hozzá. A házban annak is látszott a nyoma, hogy a nő mindent előkészített, mielőtt másnap dolgozni ment volna… Több szervezettel dolgozott, hogy segítsen a szenvedélybetegeknek, a hajléktalanoknak és a mentális egészségügyi problémákkal küzdőknek. 

A nő halálának oka egyelőre ismeretlen, gyermekei és unokái gyászolják. „Amióta elment, felnyitotta a szemeket. Az emberek megkeresnek, és elmondják, honnan emlékeznek rá, olyan emlékeket osztanak meg, amelyeket nem ismertünk… Rendkívül pezsgő személyiség volt, nem hasonlított senkihez” – írta le édesanyja mindig vidám természetét megtört lánya. Az anyuka halálának okát még vizsgálják.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás