RETRO RÁDIÓ

Váratlan fordulatra számíthatnak a Halak: most jóra fordul a sorsuk





A Halak most már megnyugodhatnak: minden jóra fordul az életükben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.04.
Módosítva: 2022.12.04.

2022. december 4.

Horoszkóp



Kos (03. 21.–04. 20.)

Ha a karácsony előtti nagytakarítást még nem kezdte el, akkor itt az ideje, hogy megtegye. Ám először is a lelkén kellene kezdenie. Önre tartozik, de másokkal is volna mit tisztáznia. Aztán jöhetnek a tettek.


Bika (04. 21.–05. 20.)

Többet kellene törődnie önmagával. A terveiben, a céljaiban mindig csak a család, a kedvese, az anyagiak, a ház, az otthon szerepelnek. Ma végre szánjon magára is időt, ha csak egy órányit is.


Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Új szerelem van kilátásban az Ikrek jegy szülöttei számára. Ha ön már foglalt, és elégedett a kapcsolatával, jelentheti ez pusztán a kapcsolat megújulását valamilyen téren. Szép nap ez a mai!


Rák (06. 22.–07. 22.)

Gondolkozzon egy kicsit derűsebben! Ha folyton csak a terheket cipeli a vállán, akkor nem csodálkozhat azon, ha hátfájás lesz a vége. Egy meggondolatlan, spontán cselekedet jobb belátásra térítheti.


Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A mai napon mintha varázserővel ruháznák fel a csillagok. Olyan dolgokban érhet el haladást mintegy varázsütésre, amikkel kapcsolatban már egy jó ideje egy helyben toporog. Lépjen jó reflexekkel!


Szűz (08. 23.–09. 22.)

A mai napon tegyen végre félre minden munkát, minden felesleges tevékenykedést. Vigye inkább a családját valami kellemes helyre, ahol megélhetik az együttlét örömét. Ma olyasmit is élvezhet, amit máskor nem.


Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ön néha túl szigorú a társával szemben, máskor meg csordultig van iránta szeretettel. Vajon melyik énje az igazabb? Ugye hogy a kedves! Akkor ma engedje, hogy ez az arca kapjon több esélyt a megmutatkozásra.

 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A sorsa végre kedvező fordulatot vett, és ezért erősebbnek, határozottabbnak érezheti magát. Kell is, hogy erőt mutasson, de vigyázzon, nehogy önzőnek találja a másik. Törődjön többet a párjával, ossza meg vele a szép napokat!


Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ha eddig nem tette volna meg, ma közölje végre a párjával, hogy milyen tervei vannak a jövőt illetően. A megvalósításához ugyanis elengedhetetlen az ő segítsége, odaadása és az ötletei is. Kérje ki a véleményét!


Bak (12. 22.–01. 20.)

A túlzásra való hajlama ma az adakozókedvében mutatkozhat meg leginkább. Ez azonban jó is lehet, hiszen olyanokkal szemben is nagyvonalú, akik eddig kételkedtek önben. Most egy csapásra megnyerheti a szívüket.

 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Bár a szerencse ön mellett áll, ahhoz, hogy kamatoztatni is tudja a lehetőségeit, ki kellene nyújtania értük a kezét. Ma különösen segítségére lehetnek ebben a csillagok. Mert önhöz vezetik azt az embert, aki segítségére lehet.


Halak (02. 19.–03. 20.)

Most minden szebbnek, jobbnak és valóságosabbnak látszik a Halak jegy szülötteinek szemében. Uralkodó bolygója, a Neptunusz végre előreindult: ettől érzi úgy magát, mint a hal a vízben.





 





Ezeket olvastad már?
Újabb benzinárstop jöhet? A kormány vizsgálja a benzinárat

Újabb benzinárstop jöhet? A kormány vizsgálja a benzinárat

Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósunk is kitöltötte a Zöld-párbeszéd kérdőívet

Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósunk is kitöltötte a Zöld-párbeszéd kérdőívet

Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás