RETRO RÁDIÓ

UFO-t láttak Kispesten Fotó!





Egy rejtélyes égi tárgyat fotóztak le csütörtök délelőtt Kispesten. A fotó tulajdonosa szerint ez egyértelműen UFO, a szakértő azonban árnyalja a képet.



Megosztás
Szerző: Zs. B. Ö.
Létrehozva: 2022.12.25.
UFO észlelés földönkívüli idegen Kispest

Rejtélyes tárgyat fedeztek fel az égen csütörtök délelőtt Kispesten. Az alábbi fotón is jól látszik egy fekete pont, ami a kép készítője szerint egyértelműen földönkívüliekre utal.

Hirtelen vettem elő a telefont, és alig tudtam lefotózni, mert pár másodperc múlva már el is tűnt a tárgy

- írta a fénykép alá egy kétkedő kommentre válaszolva a fotó készítője, Zsuzsa. Merthogy a kép alatt óriási konfliktus alakult ki azok között, akik szerint a fekete pont tényleg egy földönkívüli, és azok között, akik szerint ez minden lehet, csak nem UFO.

Kispest, UFO észlelés
A kép készítője szerint a fekete pont valójában egy UFO Fotó: Facebook

A Metropolnak Miskolci László, a Magyar UFO akták című könyv szerzője segített eldönteni, vajon tényleg földönkívülieket látunk-e a képen.

– Ez bármi lehet. Egy drón is akár vagy egy léggömb. 2022-ben egyetlen egy ilyen fotó már édeskevés. Én pár hónapja egy hasonlót videóztam le a Corvin sétánynál, az éttermeknél szeptember 10-én 17:32-kor. Senki más nem figyelte az eget. Még zoomoltam is a telefonnal, de jobban nem látszott. Viszont rájöttem, hogy egy léggömb, mert egyszer-kétszer megcsillant a napfényben a zsinórja, amit alig lehetett észrevenni. Lehet más UFO-nak könyvelte volna el, mert a szél elég gyorsan vitte - magyarázta a szakértő.

Miskolci László UFO szakértő
Miskolci László szerint egyetlen fényképből nem állapítható meg, hogy a fekete pont valóban UFO-e vagy sem Fotó: Facebook

– Természetesen a kispesti észlelés lehetne érdekesebb is, ha több információt ismernénk és talán ki lehetne zárni a hagyományosabb magyarázatokat is, hogy valóban valami furcsát láttak, de ettől függetlenül a tárgyról készült felvétel semmit sem bizonyít. Maximálisan biztos vagyok abban, hogy voltak és vannak olyan esetek, amelyek semmivel sem magyarázhatók. Viszont előtte sok lehetőséget ki kell zárnunk, hogy biztosra menjünk. Ezzel tudjuk csak megalapozni azt, hogy tudományosabb igénnyel tudjuk ezeket a tapasztalatokat és jelenségeket kategorizálni - hangsúlyozta Miskolci László.





 





Ezeket olvastad már?
„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás