RETRO RÁDIÓ

Sok váratlan meglepetésre számíthatnak ma az Oroszlánok!





Talán nem is gondolnák az Oroszlánok, de ma kellemes meglepetésben lehet részük, akárcsak szüzeknek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.02.

2022. december 2.

Horoszkóp


Kos (03. 21. – 04. 20.)

Túl merészek a tervei. Ön talán megszokta a szédítő magasságokat, de nem ártana, ha a biztonság kedvéért egy szakértővel is beszélne. Az legalább abban a segítségére lehet, hogy a megfelelő biztonsági köteleket megmutassa önnek.


Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kreatív kedvében találja önt a mai nap. A munkatársait is ön szórakoztatja, ezért aztán nagyon is élvezik a közelségét. A pezsgés a szellemieknek is jót tesz: új ötletekkel, megoldásokkal rukkolhat elő. Másokat is megihlet.


Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jobban oda kellene figyelnie a tervezésre! Jól teszi, ha a szokásosnál korábban indul el, és pontos időbeosztást készít, amit aztán be is tart. Egy váratlan találkozó még így is keresztülhúzhatja a számításait. Pedig most minden perc számít.


Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma semmiképp ne tagadja meg a segítséget attól, aki önhöz fordul. Ha nem is tud akkora összeget adni, mint amennyit kér, vagy más módon érzi korlátozva magát, élből és szívtelenül ne mondjon nemet. Nem fogja megbánni!


Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Attól fél, hogy unalmas lesz a mai napja. Ám a végén annyira felpörögnek az események, hogy talán még ön sem elég harcedzett ahhoz, hogy azt követni tudja. Legyen mégis résen, mert sok jóra számíthat, vegye észre!


Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A teljesítményét ma végre megjutalmazza az, akinek ön a leginkább meg akar felelni. Nem is biztos, hogy a közvetlen főnöke, de egy magasabb beosztású személy. Ez pedig, ha ügyesen forgatja a szót, még javára lehet.


Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Boldog és melegséggel teli napra számíthat. A párjával régi érzéseket élhet át újra: mintha csak megállt volna az idő. Ne bízzon semmit a véletlenre, vigye el őt egy régi kedves helyükre!


Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Melankolikus, tűnődő napja lehet ma. Talán elgondolkozhat sorsproblémákon, a múlt eseményein, az elmúláson. A merengésből azonban egy váratlan találkozás billentheti ki. Örüljön a jónak, az új fordulatnak!


Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Tele van friss erőkkel és energiákkal az utóbbi időben, ma mégis úgy érzi, hogy fáradt, letört, vagy akadályozott. Egy kis pihenés, frissítő masszázs, vagy jóga új energiákkal töltheti fel. Néha muszáj lassítani, megállni.


Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy gonosz pletykának válhat áldozatává. Talán legjobb, ha nem is reagál az önt ért vádakra. De ha már mégis védekezésre kényszerül, akkor is válogassa meg az eszközeit. Még véletlenül se tegyen rossz megjegyzéseket. Megbánná.


Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Minden okossága ellenére a mai napon meggondolatlanul cselekedhet. Ma valahogy nem igazán sikerül összhangba hoznia az érzelmeit és a gondolatait a párkapcsolatát illetően. Pénzügyekben annál reálisabb lehet, és jó üzletet köthet.


Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma nagyon jó hírt kaphat, ami feldobja. Ez a hír ráadásul a jövőjére is befolyással lehet, sok változás lesz az életében. Talán sok kötelezettség is a közeljövőben, de annál több elismerés is.


 





 





Ezeket olvastad már?
Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Kocsis Máté: a Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Kocsis Máté: a Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Egerek és patkányok tartják rettegésben ezt a budapesti környéket - A helyiek közegészségügyi vészhelyzettől tartanak - Fotó!

Egerek és patkányok tartják rettegésben ezt a budapesti környéket - A helyiek közegészségügyi vészhelyzettől tartanak - Fotó!

Szelfit készített a 13 éves fiú, miután 40 késszúrással végzett anyjával

Szelfit készített a 13 éves fiú, miután 40 késszúrással végzett anyjával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás