Megszakad a szív: egy 11 éves lány szívszorító utolsó karácsonyi ajándéka a családjának





A kislány halála után is gondoskodott arról, hogy testvérei ajándékot kapjanak tőle.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2022.12.30.
gyász rákos

A 11 éves Evie-Leigh Cormack agydaganatban halt meg októberben, de testvérei mindketten ajándékot kaptak kedvenc dolgaiból karácsonyra – hangfelvétellel kiegészítve. Szülei, Perri-Leigh Littler és Matthew Cormack ajándékként emlékmacikat készítettek Evie kedvenc dolgaiból testvéreinek, a négyéves Matthew-nak és a tízéves Lillie-nek.

Szívszorító, hogy a macik belsejében Evie-Leigh hangjának felvételei voltak, köztük a következő üzenetekkel: 

Mindannyian hiányozni fogtok, és mindannyiótokat szeretlek.

Az édesanya elmondta: „A mackók a kedvenc Stitch takarójából, a kedvenc rózsaszín bársonynadrágjából, a kedvenc sáljából és a pizsamájából készültek. Hogy lehet egy ilyen fiatal életet csak úgy elragadni, amikor csak arról álmodott, hogy rohammentős lesz, szerette az iskolát, szerette a tanulást, szerette a családját és a barátait. Nem volt más, csak jó szándéka."

Karácsony napján Perri-Leigh üzenetet posztolt legidősebb lányának a Facebook-oldalán, amelyben ez állt: „Boldog karácsonyt gyönyörű lányunknak, Evie-Leigh-nek. Biztos vagyok benne, hogy ott lesz mellettem, amikor kicsomagolom az ajándékait. Továbbra is töltöm a Pandora karkötődet, és olyan büszkén fogom viselni. Örökké, kislányom. Örökké az én Evie-Leigh-em. Örökké a mamád és apád."

Evie-Leigh nagyon várta az iskola elkezdését, ám egyik nap rosszul lett. Fájt a feje, kettős látása lett és az egyensúlyát is el-elveszítette. Egy vizsgálat után az orvosok megállapították, hogy DIPG-ben (diffúz intrinsic pontine gliomában) szenved, amely a gyermekkori agyrák agresszív formája, amelyre nincs hatékony kezelés és nincs esély a túlélésre.

Októberben a család így nyilatkozott: „Evie arról volt ismert, hogy egy kis díva volt, mindig a TikTokon táncolt, nagyon szeretett anyafigurája lenni kisöccsének, Matthewnak, és tökéletes példakép volt húgának, Lillie-nek. Szerette az anyukáját és az apját készenlétben tartani hozzáállásával és pimaszságával, amitől Evie kitűnt, és amit a családja és a barátai soha nem változtatnának meg a világért, és biztosan nem is fognak elfelejteni."

 









Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás