RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő történet: 50 év után találta meg a családja az elrabolt nőt

Az asszonyt még 1971-ben csecsemőként ragadták el a szüleitől. A család most egy DNS-teszttel bukkant gyermekük nyomára.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.03. 16:30
találkozás

Több mint 50 évvel azután, hogy csecsemőként elrabolta őt a bébiszitter, egy texasi származású nő újra találkozhatott a szüleivel – számol be róla a Guardian.

Az anyuka bébiszitterre bízta a gyermekét, hosszú ideig nem találkozott utána vele Fotó: Shutterstock

A család a DNS segítségével bukkant a gyermekük nyomára, úgy hogy ez semmilyen külső támogatást nem kaptak, tehát még a rendőrség sem segített nekik.

A rendkívüli fejleményekről először a charlestoni WCIV televízió számolt be, majd később az értesüléseket a család is megerősítette egy sajtóközleményben.

Melissa Highsmith csak egy éves volt, amikor anyja Alta Apantenco 1971-ben újsághirdetésben keresett mellé bébiszittert. Egyedül nevelte gyermekét, ezért dolgoznia kellett, viszont a lányát nem hagyhatta otthon.

Alta Apantenco végül úgy vett fel egy bébiszittert, hogy még csak nem is találkozott vele személyesen. Erre azonban jól ráfázott, ugyanis a bébiszitternek az anya szomszédja adta át felügyeletre Melissát, akit magával vitt és soha nem jött vele vissza.

Szerettei jelezték az esetet a rendőröknek, de nem sikerült a nyomára akadni. Az azóta eltelt fél évszázadban sem adták fel a reményt a szülők, akik minden novemberben megünnepelték a születésnapját, még akkor is, ha ő nem lehetett velük ott.

Az áttörés idén szeptemberben érkezett el. Melissa Highsmith családja egy ismeretlentől kapott bejelentést, hogy az immár felnőtt nő Charleston környékén lehet, több mint 1500 kilométerre onnan, ahonnan eltűnt annak idején.

A DNS-teszt, a születési jegye, valamint a születésnapja alapján sikerült őt beazonosítani. A nő szombaton találkozhat újra édesanyjával, édesapjával és négy testvérével.

Azt nem tudni, hogy az elrablással gyanúsított bébiszitterrel mi történt, egyáltalán él-e még

A család most végre fellélegezhet, annak idején ugyanis az anyát több támadás is érte. Néhányan azzal vádolták, hogy megölte a gyermekét és másra akarja kenni a történteket.

A család üzent is azoknak, akiknek eltűnt hozzátartózójuk vagy rokonuk van:

soha ne adjátok fel. Minden nyomnak menjetek utána.

 

 

Ezeket olvastad már?
Idegtépő: vendégségben lett rosszul a kamasz, életéért küzdöttek a mentősök

Idegtépő: vendégségben lett rosszul a kamasz, életéért küzdöttek a mentősök

Magyarok is érintettek a török földrengésben

Magyarok is érintettek a török földrengésben

Újabb TikTok-kihívás okozott tragédiát: szörnyethalt a fiatal férfi a hegyekben

Újabb TikTok-kihívás okozott tragédiát: szörnyethalt a fiatal férfi a hegyekben

Ellenáll a vakcinának a Covid veszedelmes kétfejű kutyája

Ellenáll a vakcinának a Covid veszedelmes kétfejű kutyája

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás