RETRO RÁDIÓ

Különös házasság: egy élelmiszerboltban házasodott össze a nyugdíjas pár – Videó!

A 72 éves Brenda szendvicskrémekért ment be az üzletbe, azonban helyette egy új hódolóra talált, akivel azóta is együtt van.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.02. 09:30
Házasságkötés nagy találkozás boldogság párkapcsolat

Megható történet járta be az amerikai sajtót egy arizonai nyugdíjas párról, akik egy élelmiszerboltban ismerkedtek meg valamivel több mintegy évvel ezelőtt, ahova november 19-én kivételesen nem bevásárolni tértek vissza, hanem azért, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak az üzletben – számolt be róla a People magazin.

Az élelmiszerboltban talált rá a nagy szerelem az idős párra Fotó: Shutterstock

Én 72 éves vagyok, ő pedig 78. Nincs már túl sok időnk, hogy valami ostobaságot és hülyeséget csináljunk

- nyilatkozta az NBC-hez tartozó helyi 12 News nevű tévécsatornának a 72 éves Brenda arról, hogy miért döntöttek úgy új párjával Dennis Delgadoval, hogy összeházasodnak.

A történet onnan kezdődött, hogy Brenda, akinek nemrég véget ért 30 éven át tartó házassága első férje halála miatt. 2021 augusztusában Phoenix külvárosában, Casa Grande-ban, a Fry’s Food and Drug 8-as folyosóján egy Miracle Whip nevű szendvicskrémet keresett, és ekkor kezdett el beszélgetni az éppen olívaolajos majonézt vásároló Dennisszel.

Mindketten maszkot viseltünk, és azt mondtam neki: Tudod, mi a legjobb abban, ha maszkot viselsz? Elmehetsz azok, akik nem viselnek maszkot, és káromkodhatsz a bajszod alatt, egy szót sem hallanak abból, amit mondasz, mire ő elkezdett nevetni

- emlékezett vissza a férj. A poén jól sült el, a kedélyes beszélgetés pedig folytatódott, majd olyan jól egymásra hangolódtak, hogy egy hét múlva már együtt mentek a vasárnapi misére is a templomba.

A következő hónapokban a pár egyre közelebb került egymáshoz. Ami annak is köszönhető, hogy közös kapcsolódási pont volt náluk, többek között a gyász is, mivel korábban Dennis is elveszítette első feleségét, akivel 45 évig voltak házasok.

Dennis azt mondta „dühös volt Istenre” amiért elvette tőle első feleségét, Brenda pedig azt, hogy ő a prosztatarákban a elhunyt férje halála után kezdte újra megtalálni a „célját”.

Egyik nap eljött hozzám, és azt mondta, hogy megyek és veszek neked egy eljegyzési gyűrűt, mire én azt mondtam, hogy igen, persze (…) Elment, én pedig pár órával később felhívtam, és megkérdeztem, hogy „ittál?”

- emlékezett vissza Brenda.

Kicsivel több mint egy évvel a nagy találkozás után pedig elérkezett az esküvő ideje is.

Elrejtettek a fűszerek melletti soron

– mesélte Brenda. 

Ő megfordult, majd megszólalt az üzlet hangszóróiból a Nászinduló. Csodálatos volt

– elevenítette fel a szertartást Dennis, majd így folytatta:

Soha nem tudhatod, mikor sétálsz végig a Fry’s fűszeres folyosóján, és találkozol valakivel, akiről nem is tudtad, hogy szükséged van rá az életedben

 

 

 

Ezeket olvastad már?
11 éves magyar lányt koronáztak királynővé - Fotók

11 éves magyar lányt koronáztak királynővé - Fotók

Heinczinger Mika: Lépjünk túl most a saját bajainkon!

Heinczinger Mika: Lépjünk túl most a saját bajainkon!

Fittyet hányt a 7. parancsolatra: Szűz Máriával a kezében sétált ki a templomból egy férfi – Videó!

Fittyet hányt a 7. parancsolatra: Szűz Máriával a kezében sétált ki a templomból egy férfi – Videó!

Egy ámokfutó autóst üldöztek a rendőrök az V. kerületben - Fotó!

Egy ámokfutó autóst üldöztek a rendőrök az V. kerületben - Fotó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás