RETRO RÁDIÓ

Elképesztő kijelentés! Az a dolga a nőnek, hogy kisminkelve és vacsorával várja otthon a párját – Videó!





A tiktokker hölgy elárulta hogyan telnek mindennapjai főállású barátnőként, miközben a párja munkában van.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.03.
munkaidő otthon TikTok

Summer Hawkins YouTube-csatornáján és TikTok-oldalán is gyakran enged betekintést a sokak által máig idealizált, míg mások szerint inkább unalmasnak és egyenlőtlennek tűnő párkapcsolatának mindennapjaiba.

Smart,Phone,With,Tik,Tok,Logo,,Which,Is,A,Popular
A Tiktokker 24 órában otthon dolgozik a barátjának, végzi a házimunkát és posztol a közösségi oldalaira Fotó: Shutterstock

A 28 éves nő korábban általános iskolai tanárként dolgozott, sőt idén meg is szerezte diplomáját, de állítása szerint egy teljes munkaidős állás lenne az utolsó dolog, amire vágyik. Bár most tulajdonképpen ezt csinálja otthonülő barátnőként 24 órában.

A fiatal nő még tavaly találkozott párjával, Biggs-szel, aki korábban szerepelt a Love Island nevű angol reality műsorban, jelenleg pedig saját ingatlanfelújításokkal foglalkozó vállalkozását építi.

Amikor megismerkedtek, akkor Hawkinsnek nehézséget okozott a számlák kifizetése és már a munkáját sem kedvelte. Ekkor Biggs felajánlotta neki, hogy költözzön hozzá Skóciába és ő majd eltartja, a pénz miatt pedig nem kell soha többet aggódnia.

Fogalmam sincs, hogy mennyit keres Biggs, mennyit költ jelzáloghitelre vagy számlákra. Az mindig az ő dolga, hogy fizessen, bárhova is megyünk

- magyarázta a fiatal nő.

A Tiktokon Sumerica néven megtalálható nő beszámolója szerint minden reggel korán kel, hogy párját melegvizes fürdő és forró csokoládé várja, ezt követően mindent elkészít párja számára, amit csak kér, majd egy búcsúcsókkal küldi el őt a munkába.

„Biggs a kisujját se mozdítja meg otthon. Én takarítok utána, kimosom és kivasalom a ruháit, és mire hazajön, vacsorával várom”

– idézte a nőtől a Sun.

A nő elárulta, hogy gyakran őt sem kerülik el a hétfői depresszív hangulatok.

Velem is szembejön a valóság, amikor Biggs elmegy otthonról, és újra neki kell állnom a házimunkának. Ilyenkor utálom, hogy felnőtt vagyok

Hawkins a korábban már említett tevékenységeken túl minden nap bevásárol, elmegy a manikűröshöz, valamint posztol a különböző közösségi felületeire, az abból befolyó összeget pedig ruhákra, valamint sminkekre költi.

Véleménye szerint ennél többről egy lány nem is álmodhatna, de azt azért bevallotta, hogy nehezen talál barátokat és időnként ha párjának késő este küld egy üzenetet, hogy merre jár, akkor csak egy nyers „Még dolgozom” választ kap.

 





 





Ezeket olvastad már?
Vesztegetés: megkezdődött a nyomozás a hídpénzbotrányban

Vesztegetés: megkezdődött a nyomozás a hídpénzbotrányban

Rejtélyes eltűnés: egy puffanás hallatszott az autista fiú szobájából, a mai napig nem került elő

Rejtélyes eltűnés: egy puffanás hallatszott az autista fiú szobájából, a mai napig nem került elő

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére - Fotók!

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére - Fotók!

Szentkirályi Alexandra: Kapjanak vállalati országbérletet a BKK-BKV csoport munkatársai is!

Szentkirályi Alexandra: Kapjanak vállalati országbérletet a BKK-BKV csoport munkatársai is!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás