Ocsmány dolgot tettek a nő autójával – Te mit tennél a helyében?

A nő keresi a szemtanúkat az esetről.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.17.
Módosítva: 2022.12.17.

Mollie az ausztráliai Canberrában, párja lakóháza előtt egy „rövid távú” parkolóhelyen parkolt le a kocsijával. Amikor azonban visszatért, olyan látvány fogadta, amitől teljesen kiakadt. Bár nem sértett meg semmilyen szabályt, valakit nyilvánvalóan felbosszantott a parkolással, ugyanis a vezetőoldali ajtó fölött a „tilos parkolni” feliratot karcolták bele az autóba. Mollie a Yahoo News Australia-nak elmondta: 

Egyértelműen nappali órákban történt. Megértem, hogy rövid távú parkolásról van szó, azonban a parkolókkal kapcsolatban sokan, akik az épületekben laknak, sőt a környékbeli vállalkozások is tisztában vannak azzal, hogy az emberek egy-két napig ezeken a látogatói helyeken fognak parkolni.

Mollie barátja egy 130 lakásos társasházban lakik, amelyet üzletek vesznek körül, így a parkolás szempontjából forgalmas terület lett.
A nő – aki körülbelül négy-öt hónapja hagyja a járművét az épület előtt anélkül, hogy bármi probléma lenne – azt mondta, hogy megdöbbentette az „undorító” és agresszív vandalizmus.

Még ha »túl sokáig« vagy rossz helyen parkoltam is, nem hiszem, hogy ez indokolná az autóm kulccsal való megrongálását

– tette hozzá.
A fiatal nő beszélt a helyiekkel abban a reményben, hogy szemtanúkat talál, de senki sem látta az elkövetőt.

Beszélt az épület vezetőivel, és bejelentést tett a rendőröknek – de azt mondja, nem reménykedik a letartóztatásban, hacsak az esetet nem rögzítette a térfigyelő kamera. Mollie úgy véli, hogy a gépjármű felelősségbiztosítása valószínűleg nem fedezi a javítási költségeket. Az autóról készült megdöbbentő képeket IDE kattintva nézheted meg.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás