Dömötör Csaba: Már több mint egymillióan kitöltötték a nemzeti konzultációt

Már 1 millió 23 ezren részt vettek a kormány nemzeti konzultációjában - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videóban.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.02.
Módosítva: 2022.12.02.
Vélemény nemzeti konzultáció Dömötör Csaba

Dömötör Csaba azt mondta, ebből is látszik, hogy olyan kérdésekről van szó, "amelyek mindannyiunk életét érintik, és amelyekről mindenkinek van véleménye".

"Ez nem véletlen" – tette hozzá. Szavai szerint arról volt szó, hogy a szankciók majd véget vetnek az orosz-ukrán háborúnak. Ez nem így történt, "kaptunk viszont helyette egyre nagyobb gazdasági viharfelhőket". Elszállt az energia ára, rég nem látott mértékben drágulnak az élelmiszerek, tartósan magas az infláció sorolta.

Az államtitkár azt mondta: "eljutottunk oda, hogy gazdasági szempontból leginkább Európa húzza most a rövidebbet". Hozzátette:  "nyoma sincs annak, hogy Brüsszelben változtatni akarnának ezen a politikán, sőt újabb szankciókat akarnak" – jelentette ki.

Ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét, és vegyen részt a konzultációban

 – emelte ki Dömötör Csaba, megjegyezve: a kérdőíveket postán és interneten is vissza lehet küldeni december 9-éig.

A dolgok nem mehetnek így tovább, irányváltásra van szükség. És ha sokan állunk ki az igazunkért, közösen el is érhetjük! 

– hangoztatta az államtitkár.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás