Az egész családját és kutyáját is agyonszúrta öngyilkossága előtt az apa

Horrorfilmbe illő körülmények fogadták a kiérkező rendőröket a család házában: mindenütt véres holttestek hevertek.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.03.
családirtás

Két kicsi gyerekét sem kímélte a 39 éves Andrei Kisliak, aki nem bírta elviselni, hogy a felesége el akarja hagyni őt: a férfi négy embert késelt halálra, mielőtt magával is végzett. A vérben fürdő holttesteket a rendőrök találták meg, akik azért keresték fel a buffalói házat, hogy ellenőrizzék, jól van-e a férjétől rettegő nő - írja a Mirror.

Fotó: Pixabay

Az apa meggyilkolta 36 éves feleségét, Verát, egy 67 éves nőrokonát, valamint 6 és 4 éves kislányait, Viviant és Amiliát, és a család kutyájával is végzett, mielőtt önmaga ellen fordult. A gyilkosságok előtt két hónappal Vera távoltartási végzést kért a férjével szemben, mert Andrei agresszívan viselkedett, mióta a nő bejelentette válási szándékát. A férfit már egyszer őrizetbe vették, mert megsértette a végzést, de utána szabadon engedték.

A család hosszabb ideje anyagi nehézségekkel küzdött, 2020 júliusa óta nem törlesztették a hitelüket, az elhidegülésüket is ez okozta.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás