Árulkodó jelek, ezt akarják tőled valójában a férfiak!

Amikor arról van szó, hogy mit keresnek a férfiak a nőkben, könnyedén bocsátkozunk feltételezésekbe. Ideje megismerni a valóságot!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.18.
kapcsolat férfiak vágyak elvárások

Tudjuk-e, hogy valójában mit akarnak a férfiak a nőktől? Ezúttal megmutatjuk a vonzás törvényeit, azaz hogy mi kell egy igazán mély kapcsolat kialakításához. Hiszed vagy sem, a külsőség nem minden... Ezt akarják valójában a férfiak!

Young,Couple,In,Valentines,Day,Forgetful,,Realize,Something
A férfiak számára talán félelmetesebb az elköteleződés, ezért is fontos, hogy biztos alapokkal induljatok neki a kapcsolatnak! (Fotó: Shutterstock)

A férfiak jól és sikeresen akarják érezni magukat! Ha melletted vidámság veszi körül a kiszemeltedet, attól jobban kötődik majd, és a te boldogságod lesz az ő boldogsága! Amennyiben nem tudsz kiteljesedni mellette, akkor viszont úgy érzi majd, kudarcot vallott... Valójában az egyik legfőbb oka annak, hogy a férfiak nem kötelezik el magukat, mert azt hiszik, hogy nem tudnak a nő kedvében járni. Mutasd hát ki, mennyire szeretsz vele lenni!

Tudasd vele, hogy ő a hősöd!

A férfiak elismerésre vágynak, így számára a te véleményed fontosabb lesz, mint bárki másé. Mondd el neki, mit szeretsz benne, és értékeld az erőfeszítéseit! Hidd el, rém egyszerű, ennyi az egész: „Imádom, ahogy megnevettetsz!” vagy: „Mindig a legjobb randevúkat szervezed.” 

Szüksége van arra is, hogy fogékony legyél arra, amit nyújt. Hagyd, hogy egy kicsit átvegye az irányítást, élvezd önfeledten a szeretetet és a támogatást. Engedd, hogy segítsen megoldani a problémáid, majd mutasd ki: okos és hozzáértő emberrel van dolgod, akiben megbízhatsz. 

A férfiaknak szabadságra is szükségük van, mi több, jellemzően több teret akarnak maguknak, mint a nők. Azért is félnek annyira az elköteleződéstől, mert nem akarják elveszíteni a szabadidejüket és a barátaikat. Ha egy kapcsolat fojtogatóvá válik, vagy eluralkodik benne a féltékenykedés, akkor bizony továbbállnak. Bátorítsd inkább, hogy lógjon a haverjaival, és ne adja fel a hobbiját, illetve önmagát!

Végül, de nem utolsósorban, igenis szükség van a szexre! Ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is nagyon fontos egy intim kapcsolatban, hogy a szikrát fenn tudják tartani. Magadhoz láncolhatod a pasid, ha az évek múlásával is képes leszel flörtölni vele és szexuálisan kiteljesedni mellette. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás