RETRO RÁDIÓ

Anyagi nehézségei lehetnek az Ikreknek, kénytelen lesz kölcsönkérni





Szorult anyagi helyzetbe kerülhetnek az Ikrek, érdemes a barátaikhoz fordulniuk segítségért.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.05.

2022. december 5.

Horoszkóp



Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai nap a rögtönzésé lehet. Ön ezt mindig is ügyesen csinálta, de ma még saját magát is meglepheti. A váratlan, még ha hátránynak is tűnik eleinte, végül a javára válik. Éljen a lehetőségekkel!


Bika (04. 21. – 05. 20.)

A nyugodtan átgondolt döntések viszik előbbre a munkájában. Most elég sok múlik azon, hogy jól időzítsen, ehhez pedig fontos a tiszta fej. Az emberi kapcsolataiban is kedvező változások zajlanak. Minden adott a megújuláshoz.


Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Anyagi nehézségei támadhatnak, ami miatt megeshet, hogy kénytelen lesz kölcsönkérni valakitől. Van, aki szívesen ad, és még az is előfordulhat, hogy nem csak kölcsön formájában tud segíteni önön. Merjen segítséget kérni!


Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne törődjön az irigységgel: sem akkor, ha mások irigyek önre, fordítva meg még kevésbé! Koncentráljon inkább az élet örömeire, és arra, ami önnek jó. Az életben az a különös, hogy az válik hangsúlyossá, amire figyelünk.


Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ügyeljen arra, hogy lehetőleg ne terhelje már magát tovább. Az utóbbi időben jócskán sikerült többletmunkát vállalnia, pedig az élet nem csak a teendőkből állna. A szépségre vágyó énjét nem hanyagolhatja el!


Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Ha eddigi rózsaszín álmait konkretizálni akarja, akkor nem várhat többé ködös ígéretekre, és ön sem ígérgethet így. Ideje lépni, hivatalossá tenni valamit.


Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A kompromisszumkészsége a mai napon nemcsak a társával, de esetleg a kollégiával szemben is érvényesülhet. A javára szolgál, ha lemond valamiről, ami önnek nem igazán fontos. Sokkal többet nyerhet vele.


Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma aztán nagyon ügyesen lavírozik! Minél tapintatosabban bánik az emberekkel, annál többüket állíthatja maga mellé. Akár olyanokat is, akik egymást amúgy ki nem állják. Önért még ezt is megteszik.


Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma szinte képtelen lesz arra, hogy parancsoljon az érzéseinek. Talán jobb, ha meg sem próbálja. Csak azt érné el ezzel, hogy a bensőjében felhalmozott feszültség csak tovább duzzad, nő. Adja ki, ami belül van!


Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha nyíltan beszél az érzéseiről, végre elérheti, hogy megbecsülik, hogy odafigyelnek önre. Maga is meglepődik majd, hogy a gyengesége beismerése nem is ártalmára, hanem hasznára van azzal szemben, akit szeret.


Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Régóta halogatott egy feladatot, amely most hirtelen a nyakába szakad. Nem lenne értelme tovább várni, minden további halogatás csak tetézné a gondot. Inkább túlórázzon, és legyen túl rajta!


Halak (02. 19. – 03. 20.)

A körülmények változásait a terveinek is követnie kell. Amit ma kigondol, az közelebb lehet a valósághoz, mint amit tegnap tervezett. A lemondás csak időleges, és olyan nyereséggel is jár, amit nem is lát előre.





 





Ezeket olvastad már?
Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás