"A családnak adni mindig jó" - így készülnek az emberek a karácsonyra - Videó!





Teher vagy öröm a karácsonyi ajándékok beszerzése?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.14.
karácsony készülődés

Alig másfél hét múlva itt a karácsony. A legtöbben izgatottan számlálják vissza a napokat, ám olyanok is akadnak, akik gyomorgörccsel várják az ünnepeket, hiszen már csak néhány nap maradt megvenni az ajándékokat, feldíszíteni a karácsonyfát és összeállítani azt az ünnepi menüt, ami a család minden tagjának elnyeri a tetszését - írja a Ripost

Akarva-akaratlanul a nagy készülődés közepette a kedvesség és az odafigyelés háttérbe szorulhat, az emberek könnyen frusztráltak és idegesek lehetnek, hiszen mindenki azt szeretné, hogy az ünnepek tökéletesen teljenek. 

Ám nem szabad elfelejteni, hogy a karácsonyJézus születésnapja, a szeretet ünnepe, amikor minden ajándéknál és szuper vacsoránál fontosabb kell legyen a szeretteinkkel együtt töltött minőségi idő. Hiszen mind tudjuk, sokszor nincs nagyobb ajándék egy-egy őszinte, kedves szónál vagy meleg ölelésnél. 

Budapesten kérdeztük a járókelőket, ki hogyan éli meg a karácsonyi készülődést. Inkább öröm vagy teher számukra az ajándékvásárlás?

Attila: „Én négy személynek veszek csak ajándékot. Van, amit hamarabb megveszek, van amire csak később, az utolsó héten kerül sor, de mindent sikerül időben beszereznem, ezért nekem nem teher a vásárlás. Tavaly halt meg az anyukám, szóval emiatt kicsit rossz, de amúgy várom a karácsonyt."

Bence: „Őszintén szólva nekem nagy teher az ajándékok vásárlása. A családban meg is beszéltük, hogy idén húzunk, mert amúgy komoly összegek költésére késztet minket az ajándékozás. Egyetértünk az ünnep szellemiségével és meg is tartjuk, tehát mindenhol karácsonyozunk, de nekem a tavalyi karácsony nagyjából 100 ezer forintba került, pedig nem vettem drága dolgokat. "

Máté: "Én már mindent megvettem. Adni jó, a családnak adni mindig jó és a karácsonynak ez a lényege. Erre mindig van idő".

Ha kíváncsi vagy az összes megkérdezett ember véleményére, nézd meg az alábbi videót: 
 

 

 





 





Ezeket olvastad már?
"Kivettem az oviból a kislányomat, mert megölelték, amikor sírt"

"Kivettem az oviból a kislányomat, mert megölelték, amikor sírt"

"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Terhes voltam, amikor egy hívás miatt összeomlott az egész világom"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás