Hajszál híján megverték - 956 tippmix szelvényt akart egyszerre feladni Zuglóban

Nem sokon múlott, hogy alapos ruhában részesítsék a lottózóban sorban állók azt a zuglói férfit, aki csaknem 1000 tippmix-szelvényt kezdett el egyesével feladni.

Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.24. 11:30
vb-láz

Fogadási lázban ég az ország, miután november 20-án megkezdődött a 22. labdarúgó-világbajnokság Katarban. Hatalmas a forgalom a lottózókban is, ami nem is csoda, mert Fortuna kegyelméből minimális befektetéssel tízszeres, hússzoros nyereményt is be lehet zsebelni. Persze ehhez ismerni kell a világbajnokságon induló nemzetek csapatainak erősségeit, és tudni kell jól megtenni a téteket. Ehhez segítséget nyújt a Szerencsejáték Zrt. tippmix weboldala, de más sportfogadási oldalakon is lehet okosodni.

Sokakat csábít a Tippmix tízszeres, hússzoros nyereménye Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Balhé tört ki egy zuglói lottózóban

Olyan tippmixelő is van, aki nem bízza a szerencsére, a véletlenre. Inkább kiszámolja, hány szelvényt kell vásárolni és milyen kötésben kell fogadni a tuti nyereményért. Egy zuglói férfi például 956 szelvényen ikszelt, mert szerinte így biztosan milliókat fog nyerni. Ki is akadtak rá a lottózóban, amikor egyenként fel akarta adni a közel 1000 szelvényt.

„Mintegy nyolcan álltunk sorban, amikor elővette a hatalmas köteg papírt” – mesélte a Borsnak István, aki szintén a szintén a lottózóban várakozott.

„Mindenki ledöbbent, én türelmes voltam, ráértem, de valaki még éppen a fél óra múlva kezdődő meccsre akarta leadni fogadását. Amikor a köteg felénél jártak, már többen hangot adtak a felháborodásuknak, mert a fél kupac feladása körülbelül 10 percet vett igénybe, és ugye még ott volt a másik fele. Amikor kiderült, hogy mintegy 300 szelvény már a hétvégi meccsekre szól, meg is akarták verni. Végül lottózó dolgozója megkérte, hogy csak az aktuális tippeket adja fel” – emlékezett vissza a lap által megszólaltatott tanú, aki arról is beszélt, hogy valóságos lincshangulat alakult ki a lottózóban, mire végül sikerült elejét venni a botránynak.

Ezeket olvastad már?
Rohanó Mikulások szállták meg Budapest utcáit

Rohanó Mikulások szállták meg Budapest utcáit

Kegyetlen sztori! Nemet mondott a fiatal lány,  udvarlója erre elrabolta – Fotó!

Kegyetlen sztori! Nemet mondott a fiatal lány, udvarlója erre elrabolta – Fotó!

Kincsem Park: az Ügetőszilveszter a világ legnagyobb szilveszteri lóversenye

Kincsem Park: az Ügetőszilveszter a világ legnagyobb szilveszteri lóversenye

Elképesztő! A 10 éves fiú ezért  lőtte le az anyukáját

Elképesztő! A 10 éves fiú ezért lőtte le az anyukáját

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik