Megcsonkította magát az elítélt, amiért nem teljesítették a kívánságát





A férfi nem csak magának okozott kárt, ugyanis sz*rral kente ki a cellája falát, hogy megbüntesse az őt szivató börtönőröket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.01.
Megrázó részletek

Az 56 éves elítélt Henry Eugene Hodges egy 1990-es rablógyilkosságért tölti börtönbüntetését, emellett pszichés gondokkal küzd, bipoláris személyiségzavarral és hangulatingadozással. Ráadásul az ügyvédje szerint a börtönőrei folyamatosan szekálása miatt csak romlik védence állapota. Nemrég azonban nagyon durva dolgokat tett Henry a cellájában.

A börtön őrök megtagadták a különleges vacsorát a rabtól és még szivathatták is korábban Fotó: shutterstock

A férfi egyik este az őreitől nem kapta meg a számára járó különleges vacsorát, ezért begurult és fájdalmat okozott önmagának. Egy borotvával és egy törött üvegszilánkkal levágta a péniszét. Emellett a saját fekáliáját kente szét a cellája falán, hogy azt az őröknek kelljen letakarítania. Végül a Vanderbilt Egyetem Orvosi Központjának sebészeinek sikerült visszavarrniuk a levágott „testrészt” – számolt be róla a Mirror.

Az ügynek előzményei is voltak, ugyanis a smasszerek állítólag korábban meztelenre vetkőztették, és úgy tartották fogva, illetve különböző más módokon tettek keresztbe a rabnak. A halálsoron lévő férfi ügyvédje több soron is panasszal élt a börtön ellen azért, amilyen körülmények között tartják védencét.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás