Idegen házban hajtotta álomra fejét a részeg férfi, letartóztatták





Egy jól sikerült este után a részeg férfi nem igazán volt tudatánál, így betért egy idegen házba, ahol „szépre” aludta magát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.09.
alkoholmámorban

Emlékezetes berúgásban volt része John R. Tysonnak múlt hét szombat éjszaka, akit vasárnap reggel a rendőrök ébresztették fel egy idegen házban. A férfi kicsit eltévesztette a házszámot, otthona helyett egy idegen házban hajtotta álomra a fejét, hogy kipihenje fáradalmait.

Idegen férfi az ágyban

A lakás tulajdonosa kisebb szívinfarktus kapott, amikor munkából hazaérve egy idegen férfit látott az ágyában. A rémült nő értesítette a rendőröket, akik bevitték Tysont a helyi rendőrörsre és onnan csupán 415 dolláros (166 ezer forintos) óvadék kifizetése után távozhatott.

Mint kiderült, a férfi részegen azt hitte, hogy a saját otthonában feküdt le, és pechére nyitva volt az egyik ajtó a házban, így tudott bejutni az ingatlanba. A nő kezdetben megpróbált kapcsolatba lépni a férfivel, hogy haza zavarhassa, de annyira összefüggéstelenül beszélt az alkoholtól, hogy a rendőrök is csak az iratai alapján tudták azonosítani. Tyson ráadásul a családi cégük pénzügyi igazgatója, így nem esett jól neki a negatív reklám, ami elterjedt róla – adta hírül a Metro.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás