RETRO RÁDIÓ

Osztrák kannibál – A legmegrázóbb bűnesetként mutatták be a tévében





Zsuzsanna szörnyű haláláról vallott a bécsi nyomozó.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.11.
bemutató

Alfred U.-t az ország egyik legkegyetlenebb és legvérfagyasztóbb gyilkosaként tartják számon Ausztriában, utolsó áldozata pedig a magyar R. Zsuzsanna volt. Most egy dokumentumfilmben dolgozták fel a borzalmas történteket.

A Bors korábban többször is írt a hátborzongató történtekről: a hosszú börtönévek után szabadult osztrák szadista, Alfred U. összeismerkedett a kint dolgozó magyar nővel, R. Zsuzsannával, akit először megfojtott, aztán lefejezett és feldarabolt. Torzóját a Fertő tóba dobta, míg a testrészeit a nádasba dobálta, míg egy részüket később a zsaruk a férfi fagyasztójában felkockázva és ledarálva találták meg.

Erőszakos és szadista

A kegyetlen esetről most az osztrák televízió, a Plus 4 készített egy egész estés dokumentumfilmet, méghozzá az Ausztria legmegrázóbb bűnesetei című műsorban, ahol a férfi barátaival is társalogtak Alfred rémtetteiről.

Nem csoda, hogy az ország legkegyetlenebb esetei között is előkelő helyen emlegetik, a férfi ugyanis hírhedt szadista volt már a gyilkosság előtt is: 17 éves korában brutálisan megerőszakolta 25 évvel idősebb barátnőjét, majd egy stoppos nőt valósággal meggyalázott: kutyapórázzal kikötözte, egy álló napon át erőszakolta, végül pedig leharapta a mellbimbóit – írja a Bors.

Azt hitték, már veszélytelen

Nem meglepő, hogy a kannibál szinte a fél életét a sitten töltötte, akkor is onnan szabadult, mikor Zsuzsannával megismerkedtek. Ott ugyanis, bár megállapították, hogy pszichéje menthetetlenül romlott, 2016-ban mégis elengedték, mondván: állapota javult. Ez az optimista engedékenység azonban Zsuzsanna életébe került. A férfi a vallomásában elmondta, hogy nem tervezte el előre Zsuzsa kivégzését: „Csak kértem, legyen kedves hozzám, csókolgasson, simogasson. Ám ő ezt elutasította, sikoltozni kezdett, én viszont nem tudtam elviselni a kiáltásokat, és megfojtottam” – vallotta a bíróság előtt.

Szomjazta az elismerést

Nem véletlen – mondta a róla szóló műsorban Roman Schmit, az ügyön egykor dolgozó bécsi nyomozó –, hogy a férfi még őket is megdöbbentette kegyetlenségével:

– Rögtön látható volt, hogy egy vadállattal van dolgunk – mesélt akkori benyomásairól a tévének, amelynek Alfred régi barátja is nyilatkozott. Szerinte Alfred súlyos szeretethiányban szenvedett:

Mindig szomjazta a szeretetet és az elismerést, de egyiket sem kapta meg – tette hozzá Heinrich Wicke.

Alfred U. utolsó áldozata Zsuzsanna volt.





Ezeket olvastad már?
Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás